To je to što me zanima!

Detalji strašne nesreće: Vozač (26) imao 1,92 promila u krvi

Nakon nesreće, Nikola K. (26) je izašao iz auta i počeo se udaljavati s mjesta nesreće, ali su ga građani zaustavili u Ulici biskupa Josipa Galjufa i zadržali do dolaska policije
Vidi originalni članak

Vozač Nikola K. (26), koji je u ponedjeljak navečer kod Kvaternikovog trga izazvao prometnu nesreću u kojoj je poginula žena (61), imao je 1,92 promila alkohola u krvi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Kako je izvijestila policija, pijani 26-godišnjak je zbog neprilagođene brzine, kod križanja  Domjanićeve i Vlaške, svojim Audijem A3 prvo udario u desni rubnjak nogostupa kojim se nastavio kretati, a nakon naleta na kutiju Elektre sišao je s nogostupa, prešao na kolnik Domjanićeve te naletio na metalnu ogradu, a potom na stup semafora.

U nekontroliranom kretanju naletio je na pješake sa sjeverne strane Kvatrenikova trga i na prometni znak.

Nakon nesreće, izašao je iz auta i počeo se udaljavati s mjesta nesreće, ali su ga građani zaustavili u Ulici biskupa Josipa Galjufa i zadržali do dolaska policije.

U nesreći je teško ozlijeđen 67-godišnjak, suprug stradale žene, koji je hitno prevezen u KBC Rebro. Lakše su ozlijeđene žena (66) i 15-godišnja djevojčica. 

Idi na 24sata

Komentari 262

  • nefer 13.04.2016.

    nisu ga trebali zadržavati do dolaska policije već su ga trebali ga kamenovati...

  • kung fu panda 13.04.2016.

    interesantno pijan ko letva kad vozi nema pojma kud ide i zašto ali kad pogazi ljude odmah zna da treba bježati da se sakrije jer je pijan,uništio živote iz obijesti

  • Felix Bauer 12.04.2016.

    nije on kriv,Audi je kriv

Komentiraj...
Vidi sve komentare