To je to što me zanima!

Detalji strave: Mladića (28) u Slavoniji ubio je veliki stroj

U jednom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, stroj je uvukao komad njegove radne odjeće, a zatim i dijelove njegova tijela. Iako je stroj u nekom trenutku zaustavljen, nesretnom mladiću nije bilo spasa
Vidi originalni članak

Strašna tragedija u četvrtak ujutro u Slavoniji, na farmi između Čepina i Vuke.

Naime, nešto iza 7 sati u jutro u dijelu farme koji je bio-plinsko postrojenje došlo je do zastoja na pokretnoj traci koja u veliki stroj za obradu vuče organske ostatke s farme. Kako bi uklonio kvar do trake je došao 28-godišnji J.J. iz Tenja, djelatnik u tom postrojenju.

STRADAO NA FARMI MUZNIH KRAVA Tragedija kod Čepina: Mladić (28) poginuo radeći za strojem na farmi muznih krava

U jednom trenutku, pod još neutvrđenim okolnostima, stroj je uvukao komad njegove radne odjeće, a zatim i dijelove njegova tijela. Iako je stroj u nekom trenutku zaustavljen, nesretnom mladiću nije bilo spasa.

Nastradao je na mjestu događaja.

Odmah nakon toga pozvana je policija, a na očevid je došla i inspekcija zaštite na radu koja je utvrđivala okolnosti ovog stravičnog događaja. Tijelo mladića prevezeno je u osječku bolnicu na obdukciju.

Bio je to strašan prizor za ostale djelatnike farme. Odmah nakon toga pozvana je policija, a na očevid je došla i inspekcija zaštite na radu koja je utvrđivala okolnosti ovog stravičnog događaja.

Tijelo mladića prevezeno je u osječku bolnicu na obdukciju.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • SacuDaKomentiram 23.12.2022.

    „Odmah nakon toga pozvana je policija, a na očevid je došla i inspekcija zaštite na radu koja je utvrđivala okolnosti ovog stravičnog događaja. Tijelo mladića prevezeno je u osječku bolnicu na obdukciju.“ Daj ponovite jos jednom tekst nisam razumio!

  • fanat 22.12.2022.

    Edukacija iz zaštite na radu,kvalitetna i adekvatna zaštitna sredstva,radna odjeća prave veličine......Žao mi poginulog i njegove obitelji samo ih je radom pokušao prehraniti

  • ludaluda 22.12.2022.

    Kako popravljaš uključeni stroj

Komentiraj...
Vidi sve komentare