To je to što me zanima!

Detalji stravične nesreće kod Male Kapele: Izašao iz tunela, sletio s ceste i udario u stijenu

Na Facebooku se oglasio Veslački klub Jadran iz Zadra i potvrdili su da je poginuli Julijan Matulina, bivši veslač i njihov član
Vidi originalni članak

Policija je objavila detalje jučerašnje nesreće u kojoj je poginuo 54-godišnji muškarac.

Upravljao je autom daruvarskih registracija, a zbog neprilagođene brzine i uvjeta na cesti izgubio je nadzor nad vozilom prilikom izlaska iz tunela Mala Kapela u smjeru Zagreba. Padao je snijeg, a muškarac je s vozilom sletio s ceste i udario u kamenu stijenu i poginuo.

Na Facebooku se oglasio Veslački klub Jadran iz Zadra i potvrdili su da je poginuli Julijan Matulina, bivši veslač i njihov član.

"U tragičnoj prometnoj nesreći, koja se jučer dogodila na autocesti A1 kod tunela Mala Kapela, život je izgubio naš bivši veslač Julijan Matulina. Julijan je bio dio uspješne generacije Jadranovih juniora koji su veslali sredinom osamdesetih godina prošlog stoljeća. Bio je višestruki juniorski prvak Hrvatske i Jugoslavije u disciplini osmerca 1985. i 1986. godine. Njegov otac Mario Matulina također je bio veslač Jadrana, a kasnije i član Uprave Jadrana. U ime Veslačkog kluba Jadran izražavamo najdublju sućut obitelji", objavili su na Facebooku.

"Jučer u 9.15 sati u Josipdolu na autocesti A1 u smjeru Zagreba dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom daruvarskih registarskih oznaka upravljao je 54-godišnjak te zbog neprilagođene brzine atmosferskim prilikama i stanju kolnika (padao je snijeg) izgubio nadzor nad upravljačem i po izlasku iz tunela Mala Kapela sletio van kolnika te udario u kamenu stijenu. U prometnoj nesreći vozač je smrtno stradao. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće", objavila je policija.

Idi na 24sata