To je to što me zanima!

Detalji tragične nesreće na A1: Cestar pomagao nakon nesreće, mladić (24) usmrtio ga autom

Radnik (44) cestarske ophodnje koji je došao pružiti asistenciju zbog nesreće na autocesti A1 krenuo je prelaziti cestu u jednom trenutku, a da se nije uvjerio da je sigurno. Na njega je autom naletio mladi vozač (24)
Vidi originalni članak

U tragičnoj nesreći na autocesti A1 u subotu poslijepodne poginuo je 44-godišnji radnik Hrvatskih autocesta, izvijestila je u nedjelju karlovačka policija. 

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ophodarska služba HAC-a došla je na taj dio autoceste, između čvorova Ogulin i Bosiljevo II, zbog asistencije nakon prometne nesreće do koje je ranije došlo na tom dijelu ceste. Radnik, cestar, bio je na prometnoj traci za zaustavljanje vozila i u jednom je trenutku počeo prelaziti kolnik, a da se nije uvjerio da to može napraviti na siguran način. 

U tom trenutku na njega je naletio automobil austrijskih registracija kojim je upravljao 24-godišnji mladić.

U teškoj nesreći uz pješaka koji je smrtno stradao, lakše je ozlijeđena i 20-godišnja putnica iz automobila. 

OSIGURAVAO MJESTO NESREĆE Detalji tragedije na A1: U stravičnom naletu automobila stradao je djelatnik HAC-a

- Bilo je stvarno strašno, policija je bila posvuda, a Hitna je taman kretala prema Zagrebu pod sirenama. Dijelovi su bili posvuda, osjetila se nasilnost nesreće - rekla nam je čitateljica. 

- Jedan auto bio je na ogradi, drugi sa strane u totalnom kršu... Nadala sam se da nitko nije poginuo - s knedlom u grlu ispričala nam svjedokinja koja se zatekla na mjestu nesreće.

O cijeloj nesreći slijedi izvješće Županijskom državnom odvjetništvu u Karlovcu.

Idi na 24sata

Komentari 138

  • antonio vruće mi je 22.11.2021.

    Ako je sa 24 godine mladi vozač, onda je sa 18 klinac za volanom...Očito mu je olakotna okolnost ako je mladi vozač. Alo ubio je čovjeka, a ako je preglednost ceste bila dobra morao je maximalno usporiti zbog nesreće, a ne boli me uho ja se vozim kako ja hoću i imam pravo na to. Priča gotova.

  • luckyguy 21.11.2021.

    totalni raspad sustava i države. nikakve kontrole, nikakve kazne, nigdje policije, ministar policije se bavi COVIDom, DORH nesposoban i korumpiran, TOP GUN Banožić leta okolo kako hoće, Žalac pokrala EU, nikom ništa, Bulj, Grmoya, Batarelo i ostali nedrci bi samo do vlasti....užasLaku noć Hrvatska

  • user_111811 21.11.2021.

    nije ga mladic usmrtio, usmrtio je sam sebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare