To je to što me zanima!

Detalji užasa kod Bjelovara: Odredili su obdukciju, sumnjaju na nasilnu smrt mladića (23)

Tijelo 23-godišnjeg mladića pronašli su u nedjelju u Gudovcu, nekoliko stotina metara od kuće gdje je živio. Policija sumnja u nasilnu smrt
Vidi originalni članak

Županijsko državno odvjetništvo iz Bjelovara odredilo je obdukciju nad tijelom 23-godišnjeg mladića koji je pronađen u nedjelju u Gudovcu u prijepodnevnim satima, jer se sumnja na nasilnu smrt, kako neslužbeno doznajemo.

Tijelo je pronađeno nekoliko stotina metara od kuće gdje je živio.

Iz policije nam je rečeno da su u tijeku kriminalistička istraživanja koja bi trebala dati odgovor vezan uz smrt mladića, koja je zaprepastila bjelovarski kraj.

Obdukcija će se obaviti u bjelovarskoj Općoj bolnici. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • joza66 27.01.2023.

    zašto ne odgovarate na mail??

  • joza66 23.01.2023.

    ovo što ste napisali je čista laž. nikakve bajkerske fešte nije bilo u subotu na nedjelju .ako ste novinari malo bolje istražite prije nego pustite članak u javnost .članovi navedenog kluba svaku nedjelju se sastaju na kavi u prostorijama kluba i tom prilikom je pronađen tragično preminuli. ovi člankom nas povezujete sa tragičnim događajem što nije u redu.

  • joza66 23.01.2023.

    ovo što ste napisali je čista laž.nikakve bajkerske fešte nije bilo u subotu na nedjelju.ako ste novinari malo bolje istraćite prije nego pustite članak u javnost.članovi navedenog kluba svaku nedjelju se satstaju na kavi u prostorijama kluba i tom prilikom je pronađen tragično preminuli.ovi člankom nas povezujete sa tragičnim događajem što nije u redu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare