To je to što me zanima!

Jezivo! Majka i kćeri izbodene su toliko puta da je nemoguće izbrojati. A dječake je ugušio

Njihova tijela pronađena su u ponedjeljak navečer u krvavom stanu u gradu Meauxu, 40 kilometara sjeveroistočno od Pariza
Vidi originalni članak

Francuska policija uhitila je muškarca osumnjičenog za ubojstvo supruge i četvero djece u napadu nožem ujutro na Božić, rekao je javni tužitelj.

Njihova tijela pronađena su u ponedjeljak navečer u krvavom stanu u gradu Meauxu, 40 kilometara sjeveroistočno od Pariza.

Lokalni tužitelj Jean-Baptiste Bladier rekao je da su majka i dvije kćeri izbodene toliko puta da je nemoguće utvrditi broj ranjavanja. Čini se da su dva mlađa sina umrla od gušenja ili utapanja. 

NEMAMO EUROPSKO ZLATO Duvnjak otkrio što ga i dalje proganja: Uništili su mi snove!

Policija je privela 33-godišnjeg oca djece u ponedjeljak navečer u obližnjem gradu. Tužitelj je otvorio istragu o ubojstvima. 

Djeca su bila u dobi od devet mjeseci do 10 godina. Susjedi su rekli istražiteljima da su čuli krikove u ranim jutarnjim satima Božića. Do uzbune je došlo kasnije tijekom dana nakon što nisu uspjeli dobiti nikakav odgovor od obitelji.

U TIJEKU JE ISTRAGA Horor u Francuskoj: Tijelo majke i četvero djece pronašli u stanu, otac u bijegu. 'Poznat je policiji'

Muškarac je imao povijest mentalnih bolesti, rekao je tužitelj. Već je napao suprugu nožem 2019. Supruga nije podigla tužbu i slučaj je tada odbačen zbog njegovog mentalnog zdravlja. 

Istražitelji su u obiteljskom stanu pronašli medicinsku dokumentaciju i recepte za antidepresive, rekao je tužitelj.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • liliZG2.0 26.12.2023.

    čovjek mentalni bolesnik koji slobodno šeta , umjesto da su ga zvatvorili u ludnicu na neko vrijeme, kao kod nas. tu smo u istom rangu kao i EU

  • ponekad32@gmail.com 26.12.2023.

    Živjele Francuske kolonije, onda Engleske!! To se fino razmnožilo, redovito se useljava, kao ono fali radne snage. Za 10-15 godina Europa Ce biti njihova. Zapamtite

  • shadow x 26.12.2023.

    Jezivo je to da ih primamo i hranimo po Europi, danas ih primamo i hranimo, sutra će naša djeca i unuci ratovat protiv njih za Europu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare