To je to što me zanima!

Detalji užasa u Ljubljani: Izašao iz zatvora i ubio dvojicu zbog nakita? Preminuli su na mjestu

Muškarac (47) čije su tijelo našli nakon pucnjave u Ljubljani, otprije je poznat policiji. Nedavno je izašao iz zatvora te je navodno motiv ubojstva zlatni nakit koji je ostavio dvojici muškaraca koji vode zalagaonicu
Vidi originalni članak

Policija istraga još traje u Ljubljani gdje je jučer muškarac ubio dvojicu, a zatim presudio i sebi. Za sada je policija potvrdila da su žrtve pucnjave 57-godišnjak i 58-godišnjak, a naknadno su pronašli i tijelo 47-godišnjaka, navodno napadača. 

Kako javlja 24ur, neslužbeno se doznaje kako je 47-godišnjak već otprije poznat policiji te da je bio ranije osuđivan za kaznena djela, uključujući nasilno ponašanje i silovanje. Navodno je nedavno izašao iz zatvora, a s muškarcima koje je ubio je prije odlaska u zatvor imao je poslovne planove. 

POLICIJA UPUTILA APEL Tragedija u Ljubljani: Dvoje ljudi preminulo nakon pucnjave, ubojicu pronašli mrtvog

Navodno je, prije nego što je osuđen i zatvoren, donio zlatni nakit u zalagaonicu kod dvojice muškaraca, i za to dobio novac. Kada je izašao na slobodu, tražio je nakit natrag, no muškarci su tražili više novaca. 

Upucao ih je u blizini zalagaonice, na terasi restorana. Preminuli su na mjestu, nakon čega je napadač ušao u svoj auto i otišao. 

Neslužbeno, sa sobom je imao i granatu. Nakon što je otišao s mjesta ubojstva, presudio je i sebi. 

Policija se za sada još nije oglasila sa službenim informacijama, niti je otkriven motiv zločina. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Miške 06.06.2023.

    Bosanci? Klical se Suljo ?

  • krča1 06.06.2023.

    Nije poznat motiv?Alo nakit!!Lova ovo ono!!

  • potvrda za sve 06.06.2023.

    Tri uzorita građana manje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare