To je to što me zanima!

Detonacijom srušili Trumpovu kockarnicu u Atlantic Cityju

Sagradio ga je bivši američki predsjednik Donald Trump. Jedan od zaštitnih znakova Atlantic Cityja, visok 39 katova, otvoren je 1984., a bankrotirao je i zatvorio vrata 2014
Vidi originalni članak

U srijedu je i Atlantic Cityju u SAD-u srušen bivši hotel i kockarnica Trump Plaza, prenosi nytimes.com.

Hotel, koji je ujedno i kockarnica, bio je u vlasništvu bivšeg predsjednika SAD-a, Donalda Trumpa, a detoniran je danas nešto nakon 9 sati po američkom vremenu.

Rušenje je izazvalo veliku zainteresiranost Amerikanaca, koji su spektakl željeli gledati uživo, a oni koji su za to odlučili morali su izdvojiti 10 dolara. 

POGLEDAJTE VIDEO: Rušenje Trump Plaze u Atlantic Cityju

Neki su se posebno veselili rušenju ove zgrade pa su si za ovu priliku odlučili rezervirati posebno mjesto u hotelu s izravnim pogledom na zgradu. 

- Ovo je kraj ne baš tako velike ere. Ovdje napokon sve završava. - rekla je Jennifer Owen, koja je VIP sobu u jednom hotelu s izravnim pogledom na detonaciju, platila 3500 dolara.

Za rušenje je bila zadužena tvrtka Maryland, koja je prethodno urušila 28 zgrada u Las Vegasu i nekoliko drugih objekata u Atlantic Cityju. 

Trump Plaza bila je prva od tri kockarnice u Trumpovom vlasništvu prije kraha njegova kockarskog biznisa u Atlantic Cityju. Otvorena je 1984. godine, a nakon niza bankrota, zatvorena je 2014. godine. Dvije godine kasnije hotel i kockarnicu preuzeo je investor Carl C. Icahn, koji ju je uspio izvući iz bankrota. 

Grad sada ima devet kockarnica, od kojih su sve zatvorene mjesecima zbog opsadnog stanja u državi, a preko 27 000 radnika ostalo je bez posla.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • pljenijev sljedbenik 18.02.2021.

    Mogli smjestit beskucnike tamo.

  • prokurator 18.02.2021.

    jadan trumplo kako sada pati.. još će ga i žena šutnut i otić s lovom. a htio je osvojiti svijet, tako malo mu je falilo :D  :D

  • prokurator 18.02.2021.

    hahah koja fešta! rušiiii hihihihihi rušiiiii :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare