To je to što me zanima!

Di su pare? U slučaju bujne Miki sad se javio izvjesni Herr Mujo

Herr Mujo tvrdi da je Mirnesin prijatelj, a ranije je objavljivao snimke s Mirnesom. Sad je na TikToku uz pjesmu 'Nemački policajci' napisao: 'Para nema, uz tebe sam. Kraljice, ljubi te tvoj drug'
Vidi originalni članak

Mirnesa S. (42) iz Bosne i Hercegovine koja je iz tvrtke za koju je radila ukrala više od milijun eura, uhićena je u zračnoj luci u Stuttgartu. Kako pišu njemački mediji, ona je preko odvjetnika poručila da će se predati u zračnoj luci. Odveli su je na sud.

Sumnjiče je da je 14. listopada ukrala više od milijun eura iz tvrtke za prijevoz novca u Stuttgartu, a u kojoj je bila i zaposlena.

(BIVŠA) NAJTRAŽENIJA ŽENA NJEMAČKE Prve fotografije uhićene Miki, skroz je promijenila imidž: Bila je mirna, stigla je iz Crne Gore

Novcu je imala pristup kao zaposlenica tvrtke. Isti dan su nadređeni prijavili pljačku, a policija je započela istragu. Nisu pojasnili na koji je točno način Mirnesa iz tvrtke iznijela toliku količinu novca. Prijeti joj deset godina zatvora.

- Istrage o tome gdje se novac nalazi su u tijeku. Mirnesa S. je u utorak ujutro privedena sucu za prekršaje - piše njemački RTL. Sad se u cijelu priču ubacio Herr Mujo. 

Tako se nazvao čovjek koji tvrdi da je Mirnesin prijatelj, a ranije je objavljivao snimke s Mirnesom. Sad je na TikToku uz pjesmu 'Nemački policajci' napisao:

- Para nema, uz tebe sam. Kraljice, ljubi te tvoj drug.

 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Jopazg 25.01.2023.

    Opet Bosanci sje. svabe😄

  • sljastrava 25.01.2023.

    Ma kod nje su.Dobro se hrani,vidi kako je masna.

  • Mrduša Donja 25.01.2023.

    Ova bas izleda ofucano! Uzas

Komentiraj...
Vidi sve komentare