To je to što me zanima!

'Dići ću sve u zrak!': Uhitili su muškarca koji se skrivao u Odri

Na teren su još u četvrtak poslijepodne izašli pripadnici interventne policije - EPZ (ekipa za posebne zadaće), te su opkolili zgradu u kojoj se Jerković skrivao
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je u petak ujutro u Odri uhitila Metkovčanina Juricu Jerkovića, višestruko osuđivanog muškarca. On je koji je prije 10 dana zaprijetio pozivom na 192 da će "dignuti u zrak sve one koji su mu sudili i koji mu sude", javlja Jutarnji list.  Nakon prijetnje sud je odmah raspisao tjeralicu za njim.

Na teren su još u četvrtak poslijepodne izašli pripadnici interventne policije - EPZ (ekipa za posebne zadaće), te su opkolili zgradu u kojoj se Jerković skrivao. Jutarnji list navodi da je Jerković prijetio da ima kalašnjikov i bombe i da će sve dignuti u zrak, no policija to nije potvrdila, već navodi da su cijelo vrijeme pregovarali te se Jerković naposljetku predao.

Policija je u petak potvrdila da su ga uhitili bez prisile, odnosno da se nije odupirao.

Inače, Jerković se taj dan, kada je poslao jezivu prijetnju na 192, trebao pojaviti na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu na početku suđenja za dovođenje u opasnost života imovine. Optužnica ga tereti da je zapalio automobil u zagrebačkom naselju Špansko u prosincu 2014. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 18

  • serta007 14.10.2016.

    Što ga nije psihijatar Petrov izliječio.

  • ozanavg 07.10.2016.

    "On je koji je...." šta je pisac time htio reci?

  • 07.10.2016.

    Čovjek došao u Zagreb na pregovore MOST-a i HDZ-a, a policija ga uhapsila....uskoro novi izbori, hahaha

Komentiraj...
Vidi sve komentare