To je to što me zanima!

Digli optužnicu: BMW udario u Fiat, poginuo je mladi policajac

Podsjetimo, radi se o nesreći u kojoj je poginuo porečki policajac T.B. (38) od 23. lipnja 2019 godine. Odvjetništvo je sada podiglo optužnicu protiv vozača (25) BMW-a
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Pazinu je pred Općinskim sudom u istome gradu podiglo optužnicu protiv 25-petogodišnjeg muškarca zbog počinjenja kaznenog djela protiv sigurnosti prometa izazivanjem prometne nesreće u cestovnom prometu. 

DETALJI STRAVE U ISTRI Policajac mrtav, policajka teško ozlijeđena: Udario ih je BMW...

Podsjetimo, radi se o nesreći u kojoj je poginuo porečki policajac T.B. (38) od 23. lipnja 2019 godine, a muškarca koji je skrivio nezgodu sada  terete da je navedenog dana oko 6,40 sati, upravljao osobnim vozilom marke BMW, kolnikom državne ceste 75, iz smjera naselja Tar-Vabriga u smjeru Červar Porat, protivno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Da nije držao potrebni razmak kad se kretao iza drugog vozila, pa je prednjim dijelom udario u stražnji dio osobnog vozila marke Fiat Panda, a kojim je u istom smjeru ispred njega upravljala 44-godišnja žena s kojom je T.B. bio u vozilu, inače kolegica s posla.

Uslijed udarca Panda udara u desnu van zemljanu kosinu van kolnika i stablo, te dolazi do prevrtanja vozila natrag na kolnik i pada na krovište. Vozačica je zadobila teške tjelesne ozljede, a njen kolega smrtno je stradao na mjestu nesreće.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Dalibor0704 29.04.2020.

    BMW neozlijeđen?

  • MAKANTAHI 29.04.2020.

    da podsjetimo, drot je divljajuči po poreču sa barem 70km/h zgazio ženu na pješačkom prijelazu, i jel dignuta optužnica?

  • hrvatska kuna 29.04.2020.

    Kako nase institucija rade brzo I sa povjerenjem, slucaj bio na dnu ladice pa sada isplivao... U vrijeme korone

Komentiraj...
Vidi sve komentare