To je to što me zanima!

Digli optužnicu protiv mladića, napao je policajca i pobjegao

Mladiće s lisicama na rukama pobjegao iz policijskog kombij dok su ga vodili na ispitivanje. Mladić je uhićen 23. kolovoza oko 0.20 sati, nakon četiri i pol dana potrage
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je pred zagrebačkim Općinskim kaznenim sudom optužnicu protiv Š.H. (23) koji je u kolovozu na zagrebačkom Trnju napao policajca i pobjegao iz policijskog kombija.

Tužiteljstvo je, ne objavivši identitet okrivljenika, preciziralo da mu se stavlja na teret da je 18. kolovoza 2021. godine oko 15.30 sati, nakon što su ga policajci privodili kombijem do sjedišta zagrebačkog Općinskog državnog odvjetništva radi ispitivanja, rukama na kojima je imao sredstva za vezivanje udario policajca u glavu, a policajku snažno udario tijelom i silom se pokušao istrgnuti iz hvata u kojem su ga oboje držali.

POBJEGAO NA SAVSKOJ Policija po centru Zagreba lovi muškarca: Pobjegao iz kombija dok su ga vodili na ispitivanje?

''Osnovano se sumnja da je sredstvima za vezivanje pritisnuo zapešće ruke policijskog službenika zbog čega je službenik bio prisiljen pustiti te je okrivljenik pobjegao'', izvijestilo je tužiteljstvo dodajući da je policajac zadobio tjelesne ozljede.

Zagrebačko Općinsko državno odvjetništvo predložilo je u optužnici da se protiv mladića produlji istražni zatvor zbog opasnosti od bijega i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Mladić je uhićen 23. kolovoza oko 0.20 sati, nakon četiri i pol dana potrage, u dugoselskoj Šaškovečkoj ulici.

Mediji su pisali da je Š.H. prije bijega uhićen 17. kolovoza 2021. godine na temelju uhidbenog naloga Okružnog suda u Kopru zbog razbojstva počinjenog u jednoj zlatarnici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • beli1977 06.10.2021.

    Ko to radi u policiji osobe s invaliditetom ili? Kak moze neko pobijeci s lisicama na rukama haloooo jesu to bili polu mrtvi ili poluzivi policajci????

  • alex masters 05.10.2021.

    @Jozoglumac1  jeli ovo st?

Komentiraj...
Vidi sve komentare