To je to što me zanima!

Digli optužnicu: Vozio BMW koji nije smio i skrivio nesreću

Podignuta je optužnica protiv Denija Župana (20). Ona ga tereti da je BMW-om skrivio nesreću u kojoj su tri djevojke teško ozlijeđene. Jedna je kasnije preminula
Vidi originalni članak

Slavonskobrodsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjeg Denija Župana iz Slavonskog Broda. Optužnica ga tereti da je 25. travnja ove godine oko 19 sati upravljajući očevim osobnim automobilom BMW brodskih registarskih oznaka u Cankarevoj ulici u Slavonskom Brodu skrivio tešku prometnu nesreću u kojoj su tri djevojke koje su se nogostupom vraćale iz škole zadobile teške ozljede, od kojih je jedna nekoliko dana kasnije preminula.

Vozeći neprilagođenom brzinom izgubio je nadzor nad upravljačem automobila i s kolnika u punoj brzini prešao na pješačku stazu i doslovce pokosio tri učenice brodske Poljoprivredne škole, sve tri u dobi od 16 godina. Optužnica ga, uz ostalo, tereti da je upravljao automobilom čija je snaga motora veća od one kojom kao mladi vozač nije smio upravljati, a kretao se brzinom većom od dozvoljene zbog čega je izgubio kontrolu nad upravljačem, vozilom skrenuo na lijevu stranu kolnika, a potom i na pješačku stazu. 

Idi na 24sata

Komentari 181

  • zivot je more 16.12.2013.

    e zalosna sovo dao bog i tebi da dozivis vako kao ove mladosti i roditelji pa da vidim onda tvoje komentare ...

  • 16.12.2013.

    Trebalo je tražiti izuzeće suda u Slavonskom Brodu. Izmjestiti predmet što dalje, kod sudaca koji ne gledaju kroz prste na bogatašku djecu. A i roditelje koji im daju nabrijane pile u ruke. Roditeljima djevojaka, i preživjelima, je ovo dvostruka patnja.

  • Lahorka Schadenfreude Zluradić 16.12.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare