To je to što me zanima!

Podigli optužnicu protiv Dine Ljutića: Skupljao je novac za bolesnu ženu pa ga prokockao

Prema optužnici, Ljutić je 4,6 milijuna kuna koje su uplatile fizičke i pravne osobe koristio za svoje potrebe i trošio ga u igrama na sreću. Odvjetništvo je predložilo produljenje istražnog zatvora
Vidi originalni članak

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podignulo je optužnicu protiv Dine Ljutića (37) kojeg tereti da je prao novac prikupljen putem javnog apela za liječenje onkološki bolesne supruge.

Ljutića, za kojeg je tužiteljstvo u priopćenju navelo samo njegovu dob, optužnica tereti da je od 22. studenog 2019. do 28. prosinca 2020. godine, s namjerom da si pribavi protupravnu imovinsku korist, putem medija uputio javni apel za novčanom pomoći radi liječenja bolesne supruge. Ljutić je pritom dovodio u zabludu potencijalne donatore kako će novac koristiti za liječenje supruge.

KAKO JE PREVARIO CIJELU HRVATSKU Skupljao pomoć za bolesnu ženu i spiskao milijune: Na kocku je trošio do 10.000 kuna na dan

Prema optužnici, Ljutić je 4,6 milijuna kuna koje su uplatile fizičke i pravne osobe koristio za svoje vlastite potrebe i uplaćivao ga na svoje privatne račune, a kako bi prikrio porijeklo novca trošio ga je i u igrama na sreću.

Ljutić je novac u iznosu većem od četiri milijuna kuna više puta mjesečno transferirao na račune igara na sreću, preciziralo je tužiteljstvo.

TERETE GA ZA PRANJE NOVCA Uhitili muža koji je skupio 3,1 milijun kuna za bolesnu ženu. Sve je potrošio i prokockao?

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu predložilo je u optužnici produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Dr.Gonzolez 05.04.2021.

    Hahahahahahahahha tako se to radi kraljino

  • Larissa❤ 01.04.2021.

    Bože molim Te pomozi bebi iz Klaićeve! 😪😪😪😪

  • razmislite 01.04.2021.

    a sta reci na to 50 godina druze sudija

Komentiraj...
Vidi sve komentare