To je to što me zanima!

Dijana Čuljak ide u Remetinec na mjesec dana, odlučio sud

Već u veljači pojavile su se informacije da bi se Dijana Čuljak mogla naći na optuženičkoj klupi zajedno s bivšim suprugom Vladimirom Sellierom Šelebajem
Vidi originalni članak

Novinarku Dijanu Čuljak doveli su u lisicama u subotu ujutro u 9 sati na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo. Provela je noć u pritvoru nakon što su je uhitili zbog sumnje u kazneno djelo sprečavanja dokazivanja. Navodno je od nekih svjedoka tražila da promijene iskaze kako bi to išlo njoj u korist. 

Sudac istrage na Županijskom sudu u Zagrebu popodne dodijelio joj je mjesec dana pritvora zbog utjecaja na svjedoke i mogućnosti da ponovi djelo. To vrijeme provest će u Remetincu. Terete ju za kazneno djelo zlouporabe položaja i sprečavanje dokazivanja. 

Uhitili su je u petak u središtu Zagreba u društvu njenog partnera, bivšeg ravnatelja policije Olivera Grbića. 

Afera Core Media

Njen bivši suprug Vladimir Šelebaj se s četvero tereti za izvlačenje 16 milijuna kuna iz Core Medije i Media spota. 

Već u veljači pojavile su se informacije da bi se Dijana Čuljak mogla naći na optuženičkoj klupi, zajedno s bivšim suprugom koji je tijekom ranijeg svjedočenja rekao da mu je Čuljak naložila da mora Siniši Svilanu isplaćivati novac za emisije. 

slučaju Core Media Siniša Svilan optužen je da je kao direktor programa Nove TV uzimao mito i u program uvrštavao emisije producentske kuće Core Media u vlasništvu Dijane Čuljak i njezinog bivšeg supruga Vladimira Šelebaja. 

Idi na 24sata

Komentari 191

  • mala vatra 11.03.2013.

    Pitam se gdje je kraj ljudskoj pohlepi i prokletstvu da moraš biti najbogatiji, najljepši, naj..naj.., a onda ispada da se bogat u ovoj našoj jadnoj i opljačkanoj zemlji postaje jedino pljačkom, otimanjem, uništavanjem drugih i slično...

  • picuskin 10.03.2013.

    Kako će sada bez shopinga izdržati

  • LucijaGrlić 10.03.2013.

    neka vrate novac a ne samo malo pritvora a sav opljackani novac im ostaje

Komentiraj...
Vidi sve komentare