To je to što me zanima!

Dijana Vican i Matko Glunčić voditelji kurikularne reforme

Umjesto Borisa Jokića, voditelji cjelovite kurikularne reforme bit će prof. dr. sc. Dijana Vican sa Sveučilišta u Zadru i docent Matko Glunčić sa zagrebačkog PMF-a
Vidi originalni članak

Ministar znanosti obrazovanja i sporta Predrag Šustar, kao što je i najavio, imenovat će najvjerojatnije tijekom sutrašnjeg dana dva nova voditelja kurikularne reforme.

Kako HRT neslužbeno doznaje, umjesto Borisa Jokića, voditelji cjelovite kurikularne reforme bit će prof. dr. sc. Dijana Vican sa Sveučilišta u Zadru i docent Matko Glunčić sa zagrebačkog PMF-a.

Vican (1959., Imotski) prva je rektorica zadarskog sveučilišta. Na zagrebačkom FF-u diplomirala je pedagogiju i završila poslijediplomski studij iz andragogije, a 2000. doktorirala iz odgojnih znanosti.

Glunčić je profesor s Odsjeka fizike i bio je član Stručne radne skupine za gimnazijski kurikulum i član Stručne radne skupine za predmetni kurikulum iz fizike.

Idi na 24sata

Komentari 149

  • zemuncevic 07.07.2016.

    Ako nista drugo,barem su Hrvati !!!!

  • Kor - Jan - Dar 07.07.2016.

    Metnimo sad malo na stranu kurikularnu reformu,, jer situlacija je ista i kad Hrvati raspravljaju o bilo kojoj drugoj temi. Ko i maaalo prati komentare na ovom portalu (tak je i na drugima) u roku odmah shvati da Hrvati imaju veliki problem sa (NE)TOLERANCIJOM, ISKLJUČIVOSTI i STIGMA(TIZIRANEM). Ovo zadnje, stigma (automatsko negativno obilježavanje svega imalo drugačijeg pa tako i drugačijeg mišljenja) je bit svake rasprave. A ne argumenti, a trebali bi!! Što je netolerancija vjerujem da ogromna većina vas zna, pa neću gubiti vrijeme na nju. ISKLJUČIVOST je treća po rangu negativna osobina Hrvata, poslije; traženje krivca za sve uvijek u drugima, zavist iliti stari hrvatski jal, letargija ( nigar ni bilo da nekak ni bilo, i nigdar ne bu da nekak ne bu). Kod Hrvata nema sredine. Uvjek, ali bez pardona UVJEK je ili - ili! Dakle, po principu - ili si "naš", ili si "njihov",, ili si SDP-ejac ili si HDZ-ajec,,, ili si BBB ili Torcida,,, ili si domoljub ili si komunjara, ili si domoljub ili si kradezeac,,ili si *ebao ili si *eben,,,,,,,,,,, i mogal bi tak do sutra nabrajati. I tak, svijet i Europaidu naprijed,,, a Hrvatska najzaostalija i najsiromašnija EU zemlja. Zasad samo EU!!! A kak i ne bi uz TOLERANCIJU na dnu dna,,a ISKLJUČIVOST I STIGMATIZIRANJE u nebeskim visinama??

  • ROBERT 70 07.07.2016.

    Da nisu slučajno njih dvoje bliski HDZ ili nedaj bože Kaptolu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare