To je to što me zanima!

'Dijelili smo i otkaze jer nam je Mavrović dužan 1,4 mil. kuna'

I dok Agrobiv tvrdi kako je bivši boksač njima dužan, Željko Mavrović kaže kako oni njemu duguju 300.000 kuna. Navodno je Mavrovićeva tvrtka u problemima
Vidi originalni članak

Agrobiv, donedavni partner tvrtke Željka Mavrovića, tvrdi kako mu bivši boksač duguje 1,4 milijuna kuna. Radovan Milaković kaže kako je zbog toga u pekarskom pogonu Agrobiva morao otpustiti od 30 do 55 radnika, piše Večernji. No Mavrović tvrdi suprotno, da je Agorbiv njemu dužan 300.000 kuna. Navodno je Mavrovićeva tvrtka u problemima, svojim radnicima trećinu plaće isplatio je u svinjama. Direktorica Agrobiva Mirjana Blažević tvrdi kako im je Željko ispostavio račun i za ono što su mu već platili kao i za kruh iz povrata, koji je otkupljivao ua hranjenje svinja. Zbog svega obje strane podigle su tužbe jedna protiv druge. 

>>>Izvorni tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 25

  • rođo rođin1 17.03.2011.

    smatrao sam ga gospodinom sve do prije dvije godine kada sam ga sreo u jednoj auto kući na srevisu sa svoim terencom.gospodin jelte kao istaknuti hrvatski sportaš nije godinama plaćao servide za automobil.plaćao jhe samo dijelove i to uz velike popuste.zdasio sam se tog dana u servisu,kad odjednom vika dreka i galama po servisu,gospodin nogom tuče u kotač automobila i viće iz sveg glasa"SRAM VAS BILO,ŽALIT ĆU SE GAZDI,ZNATE LI VI KO SAM JA,JA SAM OVAJ AUTO KUPIO TU KOD VAS itd,itd.pitam jednog djelatnika,u čemu je problem pa za mene do tada "mirni"mavrović toliko protestira?kaže čovjek već nekoliko godina ne plaća servise,a dijelove dobiva uz maksimalne rabate,pa sada uz dijelove mora platit i 150kn servis.došlo mi je bilo da istog momentas iz džepa izvadim 150kn i do tada za mene legendi Z.MAVROVIĆU dam samo da ne viće i urla po servisu.tako da mu ja od tada nevjerujem više ništa,jer i on je samo jedan obični džabalebaroš kao i velika većina kod nas i živi na račun sirotinje.

  • marg 17.03.2011.

    ...domet ti je boks, ostani Žac na tome, ne filozofiraj jer da imaš nešto u glavi ne bi bio boksač...pusti druge da rade ono što znaju sigurno bolje od tebe...

  • Grga48 17.03.2011.

    Mavroviću ušao si u dobar biznis, ali u krivo vrijeme. Ljudi si više ne mogu priuštiti luksuz tvojih proizvoda i ... piši kući propalo je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare