To je to što me zanima!

Dikan ipak ne mora rušiti svoj stan na Cvjetnom trgu

Srpska pravoslavna crkva će zbog odluke suda priložiti žalbu Županijskom sudu. Paroh Milenko Popović vjeruje da će im žalba biti prihvaćena
Vidi originalni članak

Zagrebački Općinski građanski sud ukinuo je rješenje o ovrsi koje je podnijela Srpska pravoslavna crkva protiv Josipa Radeljaka. Zaključili su da je crkva zahtjev trebala predati najkasnije do 24. veljače no to su učinili 5. ožujka, piše Večernji. Crkva će priložiti žalbu Županijskom sudu. Paroh Milenko Popović kaže da su na stvari pravne malverzacije i nečija igra, a sve kako bi se izbjegla ovrha. Vjeruje da će Županijski sud prihvatiti njihovu žalbu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • njonjo 23.09.2010.

    Koja smo mi zaostala drzava nije ni cudo kad politicari kradu gdje stignu, Slicni Radeljaku kupuju sve sa novcima i niko im nemoze nista. Sta to znaci ZASTARA napravio si kriminal sada ili prije deset godina to je isto.Bas smo banana drzava

  • mrn 23.09.2010.

    Za one koji se čude pravoslavcima na Cvjetnom,oni su tamo oduvijek i Zagrepčani to poštuju,za ove koji broje krvna zrnca i čude se,nek se prvo raspitaju,oa onda nek daju zločeste komentare.Za brojače krvnih zrnaca,Zagrepčanka sam i katolkinja.A onakve prdeljake i nijihove sponzoruše bi vratila u njihove kamene kućice,pa kad se nauče živjeti sa ljudima onda neka idu živjeti sa njima.

  • Curious 23.09.2010.

    Ljudi kud ste skrenuli...kakve manjine kakvi bakrači....ovaj čovjek je uzurpirao tuđe vlasništvo i nitko mu ništa ne može...pa bilo to vlasništvo pravoslavne, katoličke ili bilo koje druge crkve. Zato nam i je tako ili ovako u državi jer razmišljate na način na koji razmišljate. Što bi bilo da netko dođe na vaše???

Komentiraj...
Vidi sve komentare