To je to što me zanima!

Diktatora Kim Jong-Ila će naslijediti ljubavnica Ok?

Kim Ok diplomirala je na glazbenoj akademije te sve od tada radi za sjevernokorejskog diktatora. Navodno jedina zna njegovo zdravstveno stanje
Vidi originalni članak

Nakon nedavnih vijesti o moždanom udaru Kim Jong-ila, sjevernokorejskog diktatora, glavno pitanje postalo je tko će ga naslijediti, a najzanimljivija kandidatkinja je njegova treća ljubavnica Kim Ok. Kim Jong-il nije imenovao nasljednika te se spominje i moguće kolektivno vodstvo zemlje naravno uz snažnu podršku vojske. Dva Kimova sina, koja mu je rodila druga ljubavnica, nisu pokazali pretjerano zanimanje za politiku, a ni značajnije političke uspjehe. U obavještajnim izvorima tvrde kako je Kim Ok najopasniji kandidat za mjesto sljedećeg vođe.
- Budno pazimo na ženu koja drži ključeve Kimove spavaće dobe - kaže jedan izvor. Kim Ok navodno je i jedina koja ima potpunu informaciju o zdravstvenom stanju diktatora, a navodno vodi i papirologiju svih bitnih državnih odluka. Treća ljubavnica Kim Jon-Ila diplomirala je na glazbenoj akademiji, a poslije fakulteta počela je raditi za sjevernokorejskog vođu. U slučaju iznenadne smrti  Kim Jong-ila, do sada povučena ali sposobna žena u 40-ima, mogla bi nastupiti kao glavni lik Sjeverne Koreje.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • drug Tito_1 16.09.2008.

    Da je drugarica Jovanka nasljedila Titu ne bi mi završili u roblju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare