To je to što me zanima!

Dilanje karata za finale SP-a: Pod istragom je Drago Ćosić?

U prodaji na crnom tržištu su se našle karte koje je dobio HRT. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika, piše Jutarnji list
Vidi originalni članak

FIFA istražuje preprodaju ulaznica za nogometne utakmice Svjetskog prvenstva u Moskvi na crnom tržištu. Cijena jedne takve nelegalno prodane ulaznice za finale između Francuske i Hrvatske iznosila je gotovo 20.000 eura.

Pod istragom FIFA-e navodno je, kako piše Jutarnji list, Drago Ćosić, ugledni TV voditelj koji je iz Rusije izvještavao za HRT. 

Na crnom tržištu su bile u prodaji navodno četiri, a njihovu prodaju je zadnji čas blokirala FIFA. Cijela priča zakotrljala se zahvaljujući Fédération Internationale de Football Association (FIFA), koja je od European Broadcasting Uniona (EBU) zatražila očitovanje o tome zbog čega se ulaznice koje su dodijeljene EBU na crnom tržištu prodaju po vrtoglavim iznosima.

EBU je potom zatražio očitovanje od HRT-a, jer su, prema serijskim brojevima, to bile ulaznice koje je dobio HRT, naša javna radiotelevizija, koja je pronosila sportski spektakl iz Rusije. EBU je potom kontaktirala ravnateljstvo HRT-a, tražeći objašnjenje. Odmah je pokrenuta istraga te su na razgovor pozvana dva HRT-ova djelatnika. Radi se o sportskom komentatoru i međunarodnom koordinatoru, a neslužbeno Jutarnji doznaje da je riječ o Dragi Ćosiću i Saši Dediću.

- Žao mi je, ali baš ništa na ovu temu ne mogu niti kazati, niti komentirati - rekao je Ćosić za Jutarnji.

>>> Više pročitajte OVDJE

VIDI OVO! Ovi horoskopski znakovi najveći su ovisnici o kockanju.

VIDI OVO! Što vaš WC papir govori o vama?

Idi na 24sata

Komentari 195

  • boris59 07.09.2018.

    Drago je dilao s kartama koje su vlasništvo HRT-a, prema tome to je krađa (tuđeg vlasništva). Dovoljno za otkaz bez obzira što je Hrvat, katolik, sitni kriminalac i što je dizao naciju na noge. Pogriješio je najviše jer posao nije bio u desecima milijuna eura, za mali biznis dobiješ otkaz a za veliku prevaru mjesto u Saboru.

  • pinjokin_1 06.09.2018.

    Rakitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiić. Sve lopov do lopova

  • Billericay Dickie 06.09.2018.

    Dragec, lažni domoljub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare