To je to što me zanima!

Dileri su ostavljali drogu u ormarima centra Mercator

Dvojicu dilera koja su pošiljku iz Sarajeva trebali dostaviti u Hrvatsku uhvatili su na Kupresu. Akciju su skupa odradili pripadnici policije BiH i Hrvatske
Vidi originalni članak

Policija BiH je u srijedu ujutro na području Kupresa zaplijenila oko 3,5 kilograma heroina. Uhitili su i dvojicu dilera, članove grupe koja je drogu krijumčarila dobro poznatom rutom preko BiH do Hrvatske. Radi se o o Sarajlijama, a obojica imaju i BiH i hrvatsko državljanstvo. Akcija je započela u Sarajevu nakon što je policija saznala da se primopredaja droge obavlja u tržnom centru Mercator u Ložioničkoj ulici. U utorak navečer su dvojica muškaraca u dva ormarića, koje inače koriste kupci za odlaganje osobnih stvari, ostavila pakete sa 3,5 kilograma heroina. Nedugo nakon toga, došla su druga dvojica muškaraca i preuzela ostavljenu robu, piše Dnevni Avaz. Primopredaju su snimile nadzorne kamere Mercatora. Dvojac je drogu trebao prenijeti u Hrvatsku, ali su ih uhvatili prije no što su se uspjeli domoći granice. Cijela akcija je odrađena u suradnji s pripadnicima hrvatske policije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 13.08.2009.

    zamisli lumene...izvrsno mjesto za primopredaju...ravno ispod mercatorovih nadzornih kamera ;-)

  • gucica 13.08.2009.

    Koja tragedija i sad su jadni ljudi ostali bez posla i narkići bez droge!Sve to skupa s našim političarima na goli otok!

  • ćiribićka 13.08.2009.

    nije za odlaganje ličnih stvari nego osobnih

Komentiraj...
Vidi sve komentare