To je to što me zanima!

Dio članova HDZ-a priprema pobunu protiv Karamarka?

Potpisnici pisma smatraju da, iako je Tomislav Karamarko pozivao na izgradnju demokratičnijeg i slobodoumnijeg HDZ-a, stranka ide u potpuno drugom pravcu
Vidi originalni članak

Dio članova HDZ-a poslalo je preko odvjetnika Vladimira Gredelja otvoreno pismo predsjedniku stranke Tomislavu Karamarku. Nezadovoljni su stanjem u HDZ-u i smjerom kojim ta stranka ide, piše Jutarnji list

Oni će u zagrebačkom hotelu Westin u ponedjeljak, 15. travnja, održati i konferenciju za novinare na kojoj će obavijestiti Karamarka i vodstvo stranke 'o nekim od antidemokratskih procesa u HDZ-u, kako na području njihova djelovanja tako i šire'.

Na ovaj korak su se odlučili kako bi spriječili nenadoknadivu štetu za stranku, stoji u pismu potpisanom 'članovi HDZ-a'.

Više pročitajte u Jutarnjem listu.

Idi na 24sata

Komentari 302

  • Mladen Matanic 14.04.2013.

    Odbjegli komunisti sad su izbačeni iz HDZ pa bi sad nekog tužili neka se idu žalit u Kumrovec tamo su školu završili.Imaju oni u džepu još uvijek crvenu knjižicu pa neka se samo vrate u partiju.

  • dahhmal 14.04.2013.

    Jeste HDZovci popušili sa Markom na čelu vama je zajeb godine kad ste se Jace odrekli

  • l0pov 14.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare