To je to što me zanima!

U direktnom sudaru autobusa i auta poginuo mladi vozač (20)

Smrtno je stradao mladić u prometnoj nesreći u rano jutro u Karlovcu. Promet državnom cestom D1 odvija se za osobna vozila po posebnoj regulaciji, a teretni se promet preusmjerava na autocestu
Vidi originalni članak

Iz karlovačke Policijske uprave javljaju da je u prometnoj nesreći koja se u subotu u rano jutro dogodila u Karlovcu smrtno stradao 20-godišnji hrvatski državljanin.

Prema prvim policijskim informacijama, oko 4,30 sati sudarili su se izravno autobus i osobni automobil, preminula je osoba iz automobila, a u autobusu nitko nije ozlijeđen.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija obavlja očevid nakon nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Automobil je hrvatskih registarskih oznaka. Autobus tvrtke Panturist je prometovao na relaciji Split-Sombor.

Zbog prometne nesreće u prekidu je promet na inače vrlo frekventnoj državnoj cesti D1, i to na dijelu gradske četvrti Turanj, te policija na ulazu u Karlovac preusmjerava vozila na obilazak u mjesto Jelaši. No, samo osobna vozila, teretna se vozila upućuju na autocestu A1.

Idi na 24sata

Komentari 98

  • octavia rs 17.07.2016.

    Alen brebertic..svaka ti cast vidim da opazas i najmanje sitnice tako si to lijepo srocio i toliko pametnih komentara da bi ti predlozio da posaljes zivotopis u 24 sata mozda postanes i njihov novinar...boze petra ....budale

  • UNPROFOR 16.07.2016.

    Ovako od prve , ovo je u djelu Turnja, gdje je ogranićenje 50km /h jer je na 100m prije udesa škola kao i vrh uzbrdice , posle ćega se cesta poćinje spuštati , pa nema nikakve vidljivosti ispred , da bi se moglo preticati. Vjerovatno je zaspao malo ili puno pripit ! Neka je , bar nije nikoga budala ubila ! Šta je hteo , to je i dobio !

  • kmetov 16.07.2016.

    Kad kupiš rabljeno auto nikad neznaš dali je u njemu netko poginija ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare