To je to što me zanima!

Direktor Fonda prijetio i psovao radniku: Ucjenjivali ga videom?

Snimku je Ponoš objavio, kako kaže, jer je predmet ucjena kojima je podvrgnut od strane njegovog kolege Mislava Kotarca, bivšeg predsjednika Radničkog vijeća u Fondu...
Vidi originalni članak

Direktor Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Dubravko Ponoš održao je u utorak press konferenciju na početku koje je pustio svoju audio snimku prijetnji i uvreda. Snimku je objavio, kako kaže, jer je predmet ucjena kojima je podvrgnut od strane njegovog kolege Mislava Kotarca, bivšeg predsjednika Radničkog vijeća u Fondu, piše N1.

- Kolega Kotarac je zatražio razgovor na temu svog koeficijenta - kazao je Ponoš, dodavši kako je taj razgovor zapravo bio ucjena na koju on nije pristao.

- Nikakvog opravdanja nema za korištenje izraza koje sam koristio bez obzira što je razgovor tajno snimljen. Snimka je predmet ucjena koje traju godinu dana na razne načine i zato sam je odlučio podijeliti s javnošću - rekao je Ponoš.

- Kotarac je na bolovanju više od godinu dana. Još uvijek je u stanju šoka i ne može se oporaviti od šoka, samo kad koristi godišnji se oporavi od šoka, ali zadnjeg dana godišnjeg opet padne u stanje šoka pa opet otvori bolovanje - dodao je Ponoš, piše N1.

- Kad radite posao u Fondu, nemate se vremena baviti ovakvim stvarima. No onda se umorite, poželite razriješiti taj čvor i izađete s ovim. Nakon što smo izvršili reviziju bolovanja i angažirali detektive za provjeru tog bolovanja dobio sam prijetnje da ako ću nastaviti s provjerama, da će snimka postati viralna - rekao je direktor Fonda.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'POLIGRAF' S PAULOM SIKIRIĆ:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 24.09.2019.

    Nije mu dao da ima svoje za poticaje za elektricne automobile nego sve sebi provjerit ko je dobio po vozilu 80000kn i sve bude jasno ?Bagra korumpirana da bog da poklali se između sebe !!

  • darko122 24.09.2019.

    Pa HNS-ovci su i SDP i HDZ driblali ko male bebe.

  • kritičar1 24.09.2019.

    ako je već toliko na bolovanju,treba ići na komisiju za invalidsku mirovinu,možda to i čeka,no bez upletanja u sukob treba poslati inspekciju doktoru koji omogućava sumnjivo bolovanje na naš račun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare