To je to što me zanima!

Diskusija: Hoćete li spojiti ovaj vikend s blagdanom?

Od četvrtka do kraja tjedna odmarat će se oko pola milijuna Hrvata. Tom broju se zbog Tijelova pribraja još i pola milijuna učenika svih škola
Vidi originalni članak

Prema statistikama, svaki drugi zaposleni u Hrvatskoj uzima dan godišnjeg odmora da spoji vikend s blagdanom. Tako će se od četvrtka do kraja tjedna odmarati oko pola milijuna Hrvata. Škole su također Tijelovo proglasile neradnim danom pa se tom broju pribraja još i oko pola milijuna školaraca. Neradne dane su spojile i tvornice, kojima se ne isplati pogone zaustavljati pa pokretati za jedan dan. Neke pak tvornice neće ni zaustavljati pogone pa će se raditi sva četiri dana, kao i neki šoping centri koji su odlučili da se za blagdan radi normalno. Zaposleni u trgovini ponovno su najlošije prošli.  Gradske uprave u Hrvatskoj uglavnom će spojiti blagdane, ali ne i ona u Splitu. Gradovi na našoj obali očekuju prvi nalet turista. Unatoč recesiji većina građana odlučila se na produženi vikend kako bi negdje otputovali. Jeste li i vi taj sretnik? Ukoliko se vrijeme poboljša, hoćete li krenuti na kratki odmor na more? Jeste li spojili vikend s blagdanom?

Idi na 24sata

Komentari 22

  • 02.06.2010.

    Nasreću radim u firmi koja je spojila ovaj blagdan i vikend!!!!!!!!!Bit ću kod kuće jer mi financije ne dozvoljavaju lutanje!!!!

  • marmont 02.06.2010.

    Ja \"spajam \" u petak,ali mi uzimaju dan od godišnjeg.Nitko mi ništa ne poklanja,kao što to neki misle.Takva je odluka poduzeća i obavezna je za sve zaposlenike.

  • bbbaka 02.06.2010.

    meni su blagdani svaki dan u mirovini sam i uzivam

Komentiraj...
Vidi sve komentare