To je to što me zanima!

Diskusija: Je li se bijeg B. Glavaša mogao spriječiti?

Poput dr. Ognjena Šimića kojeg je sud osudio na 9 godina zatvora zbog primanja mita, Glavaš je utošište pronašao u BiH. Hoće li se ipak predati?
Vidi originalni članak

Branimira Glavaša Željko Horvatović, sudac Županijskog suda u Zagrebu, nakon 19 mjeseci suđenja nepravomoćno je osudio na 10 godina zatvora. No očekujući presudu Glavaš se nije pojavio na sudu te je, prema riječima njegovih suradnika, u BiH. U Ljubuškom je Glavaš izvadio osobnu iskaznicu. Poput doktora Ognjena Šimića kojeg je sud osudio na 9 godina zatvora zbog primanja mita, Glavaš je utočište pronašao u BiH. Mislite li da se mogao spriječiti Glavašev bijeg? Smatrate li da će Glavaš poput Šimića ostati u BiH ili će se ipak predati i vratiti u Hrvatsku?

Idi na 24sata

Komentari 10

  • lucky27 10.05.2009.

    Kukavički potez??? Pa njegova presuda je kukavički potez Ive Sanadera samo da bi se Glavaša maknilo sa političke scene. Glavaš je general, pravi borac koji se borio za Osijek i cijelu Hrvatsku. I za one manje upućene Glavaševi roditelji su iz Drinovaca (BiH) i državljanstvo nije dobio prije 5 min već ga ima odavno!

  • miroljubiv 10.05.2009.

    Hrvatskom vladaju škorpioni protiv blizanaca.kombinacija za bordel.jadna nam susjedna država kad misli da će se došlepat Europe preko naših leđa.zamolio bi javno g.Michaela Moora nek još jednom snimi film o izbornim makinacijama s naših prostora i BIH.zanat smo pekli preko bare.zamislite takve države koja se ne libi primati sve nečasno odavde.Bosanski lonac je prepun,samo što ne pukne.

  • nixxx 09.05.2009.

    Baš me zanima po kojoj osnovi je dobio BIH državljanstvo i koliko je trajao postupak. A spriječiti se ovakvo nešto moglo još kada je Jelavić osuđen u BIH za pljačku love iz banke, koju sada uredno troši u RH. Trebaju Vlade RH i BIH potpisati sporazume o izručenju i sve bi bilo OK. Onda bi ga se samo moglo pitati: \"Je li braco, oćeš ležati u Lepici ili u Zenici?\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare