To je to što me zanima!

Diskusija: Je li vam ipak važnija tehnika ili veličina?

Svaka stvar koja je golemih razmjera može nas impresionirati, ma bila to i glupost. Ipak, ima malih ali tehničara koji su sludjeli sve oko sebe...
Vidi originalni članak

Vječna pitanja, poput onih je li svemir beskrajan, ima li života poslije smrti, ima li života prije smrti, i sl. Za odgovor - veličina je važna - potrebna je doza hrabrosti. Mnoge žene se ipak ne sustežu odgovoriti potvrdno. Veličina, uopće, kao koncept u životu, jest važna. Impresionira nas sve što je veliko. Veliki automobil je seksi jer je simbol moći. Velika kuća u zavičaju najbolji je dokaz da se gastarbajter snašao na baušteli. "Svaka stvar koja je golemih razmjera može nas impresionirati, ma bila to i glupost", kaže njemački dječji pisac Erich Koestner u romanu za odrasle "Fabijan". Uistinu, koliko je zvijezda u Hrvatskoj nastalo zadnjih godina samo zato što su nas oborili s nogu grandioznom glupošću? Nije li primjer Forresta Gumpa ilustrativan? Tehničare se često doživljava kao ljude koji traže utjehu. Gotovo, lažove. Ipak, ima malih ali tehničara koji su sludjeli sve oko sebe. Dovoljno je reći: Maradona, mali zeleni. Tehničar koji je izbezumio planet. No, što vi mislite o toj temi?

Idi na 24sata

Komentari 23

  • just1girl 13.07.2009.

    ako ima alat, ja mogu i sama biti majstor..

  • jaca 11.07.2009.

    temperament a ostalo se posloži

  • Bl@dE* 09.07.2009.

    E krizo donekle si i upravu ritke su one koje znadu raditi s vag.misicom pa da bude kao da nesto prica. A ne mali a ne preveliki ni veliki ni najmanji. Ima ih puno s velikim ali tehnika je 0.00 i koja korist od toga ako mu zena ne dozivi bar 2-3 orgazma za vrime sexa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare