To je to što me zanima!

Diskusija: Kakav bi trebao biti Mesićev nasljednik?

Mandat sadašnjeg šefa države istječe za godinu dana a u javnosti se već pojavilo desetak imena potencijalnih predsjedničkih kandidata
Vidi originalni članak

... Opet šaljivdžija? Ili pak, nekakav vrlo ozbiljan lik? Bi li novi hrvatski predsjednik trebao biti neovisan od velikih stranaka, kako ni jedna stranka u zemlji ne bi, što je dokazano štetno, držala svu vlast? Treba li državi čovjek (mesićevskog) kontinuiteta ili čovjek prevrata, nekakav hrvatski Obama? Treba li ovoj zemlji fikus - koji godišnje košta 55 milijuna kuna i najskuplji je u našem vrtu - ili joj treba čovjek prakse? Trebaju li se Sanader i Milanović uključiti u utrku za šefa države? Postoji li netko van kruga etabliranih političara koji bi mogao zasjesti na tron?
Puno pitanja, a odgovor za godinu dana.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • lilyann 26.11.2008.

    Mesicev nasljednik bi trebao biti mlađa i entuzijasticnija osoba koja ce se bolje izrazavati,al opet razumjeti govor \'malih\' ljudi! Tesko da ce se u Hrvatskoj naci osoba koja moze promjeniti ovu nasu politiku,pa cak ni utjecati na nju.

  • JAX 26.11.2008.

    bradat i dlakav

  • šamar 26.11.2008.

    nama treba nova stranka,novi covjek...nesto potpuno svijeze!!! i to podhitno! uz sanadera propadamo, milanovic se pravi pametan a ostale stranke bore se da dodju na vlast samo da bi se kupala u lovi. tko nas moze izvuci iz krize? novi tito,ili hitler!

Komentiraj...
Vidi sve komentare