To je to što me zanima!

Diskusija: Pomažete li one kojima je to najpotrebnije?

Pomažete li humanitarne organizacije u RH? Mislite li da su hrvatski građani empatični jedni prema drugima i spremni uvijek pomoći?
Vidi originalni članak

Mnogi građani reći da su vremena sve teža i teža. Godina recesije, radnici ostaju bez posla, a sve je više obitelji koje jedva uspiju izgurati do kraja mjeseca.Obitelj Ćaleta iz Ogorja živi u neljudskim uvjetima. Sin Ivan (10) češće je gladan nego sit. Da li ste nekome pomogli, bilo novčano ili nekakvim paketom? Siromašnima, bolesnima? Pomažete li humanitarne organizacije u RH? Mislite li da su građani empatični jedni prema drugima i spremni uvijek pomoći? Imate li u vašem susjedstvu obitelj kojoj je potrebna pomoć?

Idi na 24sata

Komentari 16

  • gamiseta 22.06.2009.

    dobro se dobrim vraca

  • IGORGROS 22.06.2009.

    Trenutačno neznam kako je vama no kod mene je financisko stanje kritično na kubik. Borim se iz dana u dan samo da preživim. Mogao bi pomoci osobama kojima je pomoc potrebna uskračujući vec odavno osiromašen unos hrane u vlastiti želudac. Nažalost sadašnje stanje me podsjeca na kameno doba. No bez obzira pruzio bi pomoc osobi ili osobama za koje mislim da trebaju pomoc samo u onim stvarima koje su im obavezne da mogu preživjeti netražeći nista zauzvrat...

  • JAX 22.06.2009.

    ima jos puno ovakvih slucajeva koje mediji nisu nasli stoga apeliam da ih nadu da i njima pomognemo

Komentiraj...
Vidi sve komentare