To je to što me zanima!

Divlja utrka po gradu završila je eksplozijom na benzinskoj

Mladi Amerikanci ganjali su se nabrijanim jurilicama. Jedan od njih izgubio je kontrolu i udario u benzinsku postaju. Svi su uspjeli pobjeći prije eksplozije
Vidi originalni članak

Vozač Mitsubishi Lancer Jeff Browne (21) i vozač Dodge Neona Joseph Skarka (20) utrkivali su se po autocesti na Long Islandu u četvrtak oko pola jedan ujutro. Vidio ih je policajac i krenuo za njim pod rotirkama. Skarka je izgubio kontrolu nad Dodgeom i izlazeći s autoceste, zaletio se u benzinsku postaju, piše Daily Mail. On i tri putnika uspjeli su pobjeći iz auta nekoliko sekundi prije nego što je eksplodirao. 

- Auto je uletio i udario u pumpu. Počeo sam trčati da pomognem ljudima, ali je eksplodirao. Bio sam tri metra od njega - rekao je noćni voditelj postaje Umit Ozdemir. Šerif Michael Sharkey kaže kako je prava sreća da nitko nije stradao. 

Browne, koji je bio sam u autu, udario je u ogradu od parkirališta Hootersa preko puta ceste.

- Nisu bili pijani, ni drogirani. Riječ je o gluposti, lošoj prosudbi - rekao je Sharkey. Od petorice sudionika samo je jedan zadobio potres mozga. Svi drugi prošli su neozlijeđeni. Obojica vozača su uhićeni i određena im je jamčevina od 75.000 dolara. Iako nije bilo teško ozlijeđenih, sudac je odredio visoku jamčevinu kako bi poslao poruku.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • badrix 07.03.2011.

    mitsubishi evo x!!!!!!!!!!!! prava pilaaaaaaaaaaaaa

  • user_68632 07.03.2011.

    Gdje su se na kraju utrkivali? Po autocesti ili po gradu? U naslovu je grad, a u tekstu autocesta.

  • fax 06.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare