To je to što me zanima!

Divljački ispad Glasnovića: Ma nemoj s*at majmune, go*no!

Nitko iz moje obitelji nije bio u partiji, ali isto tako nitko nije pobjegao u Kanadu i skrivao se tamo 30 godina kao vi, rekao je Lenart iz HSS-a Glasnoviću, na što je ovaj poludio i krenuo prema njemu
Vidi originalni članak

Tijekom rasprave u Saboru u četvrtak poslijepodne umalo su se potukli Željko Glasnović i Željko Lenart iz HSS-a. Na govornici je bio Glasnović koji se tijekom izlaganja osvrnuo na HRT i emisije koje prikazuje te na korupciju u Hrvatskoj.

- Krade se minimalno 30 milijardi kuna godišnje, a tu se radi o lijevom i desnom krilu partije. Gdje je nestala imovina, SUBNOR, SKH?1 - rekao je Glasnović.

Željko Lenart nešto mu je dobacio iz klupe.

- Prijatelju, smrdi mi ovdje. Začepi. Ti si kameleon i gnjida - vrijeđao ga je Glasnović.

Lenart Glasnoviću: Moji nisu pobjegli u Kanadu kao vi

Lenart je zatražio povredu Poslovnika.

- Gospodin, tj. ovo što se zove gospodin, vrijeđa mene kao zastupnika. Htio bih mu reći da u mojoj obitelji nitko nikad nije bio u partiji, ali isto tako nitko nije pobjegao u Kanadu i 30 godina se tamo skrivao kao što ste se vi skrivali, a sad tu držite moralne propovijedi - rekao je Lenart Glasnoviću, na što je ovaj poludio.

- Ma tko je pobjegao?! Nisam ja pobjegao nigdje, pobili ste pola moje obitelji. Majmune jedan, nemoj s*at, govno jedno! - vrijeđao je Glasnović Lenarta i krenuo prema njemu. Furio Radin je vodio sjednicu.

'Ovo je Sabor, ne Legija stranaca'

- Straža, straža, razdvojite zastupnike - vikao je Radin.

- Ovdje sam, ne bojim se - rekao je Lenart Glasnoviću.

Blizu je bio mostov Miro Bulj, koji je bio u ulozi miritelja.

- Molim vas, gospodine Glasnović, nismo u Legiji stranaca, ovo je Sabor! - rekao je Radin.

Zastupnik Lenart kasnije nam je prokomentirao ovaj incident u Saboru naglasivši kako Glasnović konstantno vrijeđa apsolutno sve zastupnike i naziva ih pogrdnim imenima. 

- On sve omalovažava, misli da je zanimljiv. Već jučer me, prilikom posjete učenika, upozoravao i na neki način mi indirektno prijetio da ne govorim o nekim stvarima, o njegovim negativnostima. S obzirom da je on vrijeđao nas, koji nikada nismo bili u partiji niti je itko u mojoj familiji bio u partiji, ja sam ga pitao što je onda pobjegao u Kanadu prije 30 godina kada se toliko bori protiv tog komunizma i sve naziva jugozomboidima i sličnim pogrdnim imenima. Očito ga je ta istina uvrijedila, izgubio je živce, eksplodirao i krenuo prema meni. Ja sam čekao na svom mjestu, nisam reagirao, to su njegovi primitivni pokušaji obrane - rekao nam je Lenart ističući kako Glasnović stalno šalje u sabornici poruke zastrašivanja. 

- Misli da će prijetnjama nekoga natjerati da šuti. Ja tih strahova nemam prema Glasnoviću, jasno i glasno mu kažem što mislim, to sam mu rekao i privatno i javno u raspravi. A to što njega boli, to je njegova stvar - kaže. 

Na pitanje kako riješiti ovakve situacije i zaustaviti neprimjereno ponašanje i rječnik u ovom visokom Domu, Lenart kaže da je takve situacije trebao najprije riješiti kućni odgoj.

- Dok su neki ljudi odrastali trebali su se naučiti kućnom odgoju i raspravi. Sabor je mjesto gdje se verbalnim načinom, artikulirano suprostavljaju mišljenja, a uvredama tu nema mjesta, ponajmanje fizičkog obračunavanja - kaže dodajući da je znao da naposlijetku neće doći do obračuna, ali da je on spreman. 

'Ako se želi razračunavati na taj način, ja mu stojim na raspolaganju'

- Nisam se bojao da će doći do fizičkog obračuna obzirom da kolega Glasnović nema te hrabrosti da zamahne prema meni jer bi to bilo jako loše za njega i to je dobro procijenio. Ali ja sam mu dao tu priliku pa ako se već kolega želi razračunavati na taj način, ja mu tu stojim na raspolaganju - poručuje Lenart.

Pogledajte video ovdje:

Pratite sabor uživo:

Idi na 24sata

Komentari 1313

  • PRCO 16.02.2020.

    Pustite Glasnovica on vrijedi ko pola sabora jer je u pravu kad kaze da su vecina jugozomboidi !Halo pa njemu su pobili pola obitelji sta je trebao ostati da mu preci nekih saborskih zastupnika pobiju ostatak!Ako se ne pojavi jos koji zastupnik tipa Glasnovic,uskoro nemamo pravo sabor nazivati hrvatskim!

  • zivkobabic 16.02.2020.

    Sramota trebala ga je straža izbacit van iz sabornice,ali gosp. prdsjedavajući to nije učinio jer bi i on mogao dobit po nosu.

  • DinkoČizik 15.02.2020.

    Odat ću vam tajnu....Sokol je brojio svaki put kad sam mu pojebo mamu.. i da... došo sam do broja 41 :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare