To je to što me zanima!

'Divljak' za gradonačelnika: Performer je počeo kampanju

Zadarski performer Enio Meštrović još je jednom svojom „predstavom“ u Perivoju Vladimira Nazora neslužbenu predizbornu kampanju doveo do apsurda
Vidi originalni članak

Zadarski performer Enio Meštrović još je jednom svojom „predstavom“ u Perivoju Vladimira Nazora neslužbenu predizbornu kampanju doveo do apsurda. 

Kandidat za zadarskoga gradonačelnika Nezavisne liste Konji u petak je u performans uključio i svoje najbliže suradnike, kandidate za dogradonačelnike pomorca Ivana Draževića i Ivu Petrića iz grupe Sexymotherfuckers , a sve je začinio „glasnopjevnik“ Josip Velčić. Glasnopjevnik je uz glazbu poznatih opernih arija najavljivao kratka obraćanja Eniovih zamjenika. 

Prvi se iz šume pojavio Petrić u plavom kombinezonu s logom NASA-e, dodavši da dolazi s ruba svemira. Potom se javnosti predstavio i drugi kandidat za dogradonačelnika, pomorac Dražević u bijelom kombinezonu. Tada je uslijedilo iznenađenje, njih su dvojica duboko iz šume Perivoja V. Nazora doveli 'najvećega konja' Enia Meštrovića, koji je predstavljao divljaka iz prašume. Uz krikove i bijesan pogled u jednom im se trenutku istrgao iz ruku i počeo gurati  novinare i snimatelje, a u jednom trenutku se nabacivao i šljunkom. 

No, brzom intervencijom njegovih zamjenika, brzo je odveden natrag u šumu. 

Svojim performansom ponovno je nasmijao prolaznike, a iz njegova stožera najavili su još zanimljivije predstave kako kampanja za lokalne izbore bude odmicala.  

Idi na 24sata

Komentari 55

  • ferata35 14.04.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • pravda2011 13.04.2013.

    Gradski redikul!

  • rodorodo 13.04.2013.

    Bravo!!!!! Ti barem imaš jajca. Bolji i ti za gradonačelnika nego nečiji rođak ili kum iz stranke. Ti brem imaš potencijala nešto napraviti a ne ova mrtva puhala i dosadnjakoviči. Bravo, Super.

Komentiraj...
Vidi sve komentare