To je to što me zanima!

Divljao BMW-om po Rijeci i 'pokupio' četiri auta i znak

Na autobusnoj stanici vozač je ostavio automobil i pobjegao iz njega. No, zaboravio je potegnuti ručnu, pa je BMW dalje krenuo nizbrdo
Vidi originalni članak

Vozač BMW-a iz Rijeke izazvao je kaos na raskrižju Zametske ulice, ulice Bože Vidasa i Braće Monjac u ponedjeljak navečer oko 19 sati. On je nepropisno pretjecao autobus, prešao je na lijevu stranu ceste i udario u Peugeot, koji je dolazio iz suprotnog smjera. BMW je nastavio gurati Peugeot u rikverc, pa je Peugeot udario u Mercedes i još jedan auto. No, mahniti mozač BMW nije se zaustavio, obišao ih je, pokupio prometni znak i nastavio prema gradu. Na autobusnoj stanici kod Baredice ostavio je auto i pobjegao iz njega. No, zaboravio je u svom BMW-u potegnuti ručnu, pa je auto krenuo nizbrdo bez vozača i udario je tada i u Renault Lagunu. Tu se napokon zaustavio. Dvije sestre iz Peugeota najteže su ozlijeđene i Hitna ih je prevezla u bolnicu Sušak.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • pikovit 18.11.2008.

    Bio on pijan,nadrogiran ili trjezan - definitivno nije zdrav! I ja bi takvog kret..a u zatvor pa neka odradi svu štetu koju je napravio ,još sa kamatama!

  • martinmg42 18.11.2008.

    i baš su morali napisat bmw? strašno a da je yugo nikom ništa,al bitno da su napisali bmw,ak čovjek ima para za auto ima i za popravke sranja šta uradi

  • Ivan_ST 18.11.2008.

    i tako se desi da se nekoga ubije...i na kraju kuka, pa bio sam pijan ne sječam se blablabla...doživotno takav lik ne bi smio dobiti vozačku natrag! Doživotno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare