To je to što me zanima!

Djeca komunizma: Moćni očevi Plenkovića i Milanovića znali su da put vodi preko Bruxellesa...

NOVI EXPRESS Boris Rašeta, ekspert za pogled u dušu javnih osoba, u jeku izbora minuciozno se dohvatio biografija predsjednika Zorana Milanovića i premijera Andreja Plenkovića te istaknuo najzanimljivije stvari
Vidi originalni članak

U istim su klupama sjedili, isto su im tekli školski sati... Podrijetlo Zorana Milanovića i Andreja Plenkovića, njihovo zaleđe – socijalno, političko, čak i zavičajno - ima više sličnosti nego razlika, premda djeluju kao da su predstavnici dva svijeta, dvije civilizacije u frontalnom sudaru. Dva zagrebačka “Dalmoša” danas su simboli hrvatskog političkog ruleta.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 60

  • cnikolic 01.04.2024.

    Ma to je sve isto, samo drugo pakovanje. Politika se uvijek vrti oko istih ljudi i Bruxellesa, a mi obicni gradani smo uvijek ti koji pate zbog njihovih igara. Jadan obican narod uvijek izvuce deblji kraj. ????

  • vuka.stella 01.04.2024.

    Brate, nije ni cudo sto se hrvatska politika drzi istih kalupa kad su im ocevi bili u politici. Sve im isti trikovi, sve ide preko Bruxellesa. Ma nema tu nikakvogcuda za nas obicne gradane.

  • bartol.pavletic 01.04.2024.

    Zanimljivo je vidjeti kako politicke veze mogu oblikovati put mladih lidera. Nadam se da ce njihova politicka buducnost biti u korist gradana, a ne samo osobne moci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare