To je to što me zanima!

Djeca mislila da je mrtva, a mama vodila 'tajni život'

Prije sedam godina Sandra (42) otišla je i ostavila šestero djece. Svi su mislili da je mrtva. Ona je počela novi život, udala se i postala spisateljica
Vidi originalni članak

Prije no što je nestala, Sandra Gebert (42) bila je samo "obična" kućanica, supruga Johna Geberta i majka šestero djece. Živjela je u Lake Worthu u američkoj državi Floridi i tamo su je svi poznavali. Prije sedam godina otišla je na "kratki odmor" i više se nikada nije vratila.
- Kad je nestala, sve smo pokušali da je pronađemo. Kako je vrijeme prolazilo, sve sam više vjerovala da ju je netko ubio i zakopao - priča očajna kći Alex (21), koja je sasvim slučajno otkrila novi život davno nestale majke. Naime, Alex je prije dva mjeseca na internetu upisala naslov pripovijetke koju je Sandra napisala prije mnogo godina. Nemalo se iznenadila vidjevši rezultate pretrage. Njezina majka živjela je u Engleskoj, imala je novog supruga i postala je poznata spisateljica ljubavnih romana. Alex ju je odmah prepoznala na slici. Jedino što nije prepoznala bilo je novo ime - Sandee McCann.
- Čitala sam biografiju žene koja je nekad bila moja majka. Pisalo je kako planira imati dijete s novim suprugom Michelom, ali nigdje nije spominjala mene i moju braću. Tad sam se razljutila - kaže Alex. Sandra se rastala od njezinog oca i udala za Johna Gerberta, s kojim ima petero djece. Jednog dana, dok je John bio na poslu, prišla je djeci i rekla im da odlazi na kratki odmor. Zamolila je Alex da ništa ne govori njezinu suprugu. Zagrlila je svako dijete, sjela u taksi i zauvijek nestala. Najmlađi sin Christian tad je imao tri godine.
- Moj najmlađi brat prestao je govoriti kad je otišla. Liječnici su rekli da je to zbog šoka, a poslije su mu dijagnosticirali autizam - dodaje Alex. Novinari britanskog Suna stupili su u kontakt sa spisateljicom Sandee McCann. Ona im je poklopila slušalicu rekavši kako ne želi pričati o privatnom životu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • smuc 26.08.2008.

    Moja kusa (Lara ) to nikad nebi napravila.

  • malozlo 25.08.2008.

    Ma ne znam, žali Bože što takvi ljudi mogu imati djecu. Kada pročitam vijest o mami koja je napustila svoju djecu i 9 godina nije pitala za njih i onu o kuji koja je grijala bebu čovjek se zamisli tko više zaslužuje raj, pa makar ovo bilo \"bogohuljenje\"

  • branchburg 25.08.2008.

    odvratna je

Komentiraj...
Vidi sve komentare