Obavijesti

News

Komentari 10

Djeca mislila da je mrtva, a mama vodila 'tajni život'

Djeca mislila da je mrtva, a mama vodila 'tajni život'
4

Prije sedam godina Sandra (42) otišla je i ostavila šestero djece. Svi su mislili da je mrtva. Ona je počela novi život, udala se i postala spisateljica

VIDEO

Prije no što je nestala, Sandra Gebert (42) bila je samo "obična" kućanica, supruga Johna Geberta i majka šestero djece. Živjela je u Lake Worthu u američkoj državi Floridi i tamo su je svi poznavali. Prije sedam godina otišla je na "kratki odmor" i više se nikada nije vratila.
- Kad je nestala, sve smo pokušali da je pronađemo. Kako je vrijeme prolazilo, sve sam više vjerovala da ju je netko ubio i zakopao - priča očajna kći Alex (21), koja je sasvim slučajno otkrila novi život davno nestale majke. Naime, Alex je prije dva mjeseca na internetu upisala naslov pripovijetke koju je Sandra napisala prije mnogo godina. Nemalo se iznenadila vidjevši rezultate pretrage. Njezina majka živjela je u Engleskoj, imala je novog supruga i postala je poznata spisateljica ljubavnih romana. Alex ju je odmah prepoznala na slici. Jedino što nije prepoznala bilo je novo ime - Sandee McCann.
- Čitala sam biografiju žene koja je nekad bila moja majka. Pisalo je kako planira imati dijete s novim suprugom Michelom, ali nigdje nije spominjala mene i moju braću. Tad sam se razljutila - kaže Alex. Sandra se rastala od njezinog oca i udala za Johna Gerberta, s kojim ima petero djece. Jednog dana, dok je John bio na poslu, prišla je djeci i rekla im da odlazi na kratki odmor. Zamolila je Alex da ništa ne govori njezinu suprugu. Zagrlila je svako dijete, sjela u taksi i zauvijek nestala. Najmlađi sin Christian tad je imao tri godine.
- Moj najmlađi brat prestao je govoriti kad je otišla. Liječnici su rekli da je to zbog šoka, a poslije su mu dijagnosticirali autizam - dodaje Alex. Novinari britanskog Suna stupili su u kontakt sa spisateljicom Sandee McCann. Ona im je poklopila slušalicu rekavši kako ne želi pričati o privatnom životu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.