To je to što me zanima!

Djeca sama pokosila igralište jer ga komunalci ne uređuju

Kako bi mališanima omogućili nesmetanu igru, roditelji i djeca su u srijedu zajednički uredili igralište. Glavni pokretač akcije bio je Toni Perković
Vidi originalni članak

Djeca i roditelji nisu mogli čekati da im institucije pokose dječje igralište, pa su se sami prihvatili posla i uredili mjesto za igru.

U Karlovcu u naselju Drežnik je dječje igralište “Matrijalka” u vlasništvu Grada, a uređuje ga Zelenilo - Karlovac. Igralište je sve više zapušteno. Košnja se obavlja jednom godišnje. Djeca se zbog korova ne mogu normalno igrati. Zbog visoke trave djeci prijeti opasnost od zmija i drugih životinja, napisao nam je Tomislav Perković, čiji se sin Toni ondje svakodnevno igra.

Kako bi mališanima omogućili nesmetanu igru, roditelji i djeca su u srijedu zajednički uredili igralište. Glavni pokretač akcije bio je Toni, a podržali su ga i prijatelji Luka, Martin, Ivan, Leona, Gabriel, Petar, Ivan, Denis, Luka te David.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Ništanovo 25.06.2016.

    Kada je to nekima normalno da djeca sama uredjuju igralište koje je u vlasništvu grada, zanima me da li bi ti isti kosili travu oko zgrade u kojoj žive ili bi zvali komunalce

  • VIC3148 25.06.2016.

    Bravo za sve! da je vise takvih dobrovoljni akcija, okolis bi nam izgledao cisto.

  • kuku meni73 25.06.2016.

    Ovim bi se uskok trebao pozabavit. Ovdje se radi o organiziranom udruživanju radi oštećivanja tuđe stvari. Ova akcija je hvale vrijedna koji su se organizirali radi rada za opće dobro a ujedno je i pokazatelj nebrige lokalne uprave za svoju mladež.

Komentiraj...
Vidi sve komentare