To je to što me zanima!

Djeca su se snimala kako u razredu zlostavljaju kolegu

Osnovnoškolci iz Bjelovarske županije osnovali su i grupu na Facebooku za sve koji mrze nesretnog dječaka. Navodno se nikada nije žalio učiteljima
Vidi originalni članak

Grupa osnovnoškolaca iz Bjelovarske županije snimila je i na YouTubeu objavila dvije snimke kako maltretiraju razrednog kolegu. Nesretnog dječaka napali su sa svih strana i dječaci i djevojčice, te on bespomoćno vrišti, dok razredom odjekuje smijeh. Pokrenuli su i grupu na Facebooku za sve koji dječaka mrze i žele da napusti školu. Vrijeđaju ga, pljuju mu u kapu i podmeću razne smicalice. Ne zna se gdje je učiteljica bila u vrijeme snimanja videa, no pretpostavlja se da su djeca iskoristila odmor za iživljavanje nad kolegom. Ravnatelj škole rekao je kako mu je slučaj poznat.  Dodao je kako nije znao da je situacija tako ozbiljna jer se nesretni dječak nikada nije požalio. Rekao je i kako su učenicima koji su sudjelovali u napadu dali ukor. Riječ je o grupi od šest učenika koji su problematičnog ponašanja i od ranije imaju opomene. U školi kažu da su nastavnicima ruke vezane jer u slučajevima nasilja osim kazni, oni nemaju druge mjere na raspolaganju. Glasnogovornik PU bjelovarsko – bilogorske, Dražen Medved nam je kazao kako je za slučaj saznao nakon novinarskog upita, te da će policija od škole tražiti izvješće. Napominjući kako će kontaktirati i Općinsko državno odvjetništvo za Mladež.

Idi na 24sata

Komentari 78

  • Josip25 17.01.2010.

    Ma vratite komunizam, kakva demokracija. Pa da ova djeca zapamte što su batine u školi nekad bile davno...

  • saler 16.01.2010.

    bič u ruke i sve ih izbičevat ko nekada,pa da onda vidiš\"ljubim ruke gospon učitelj\"..........

  • hitana22 16.01.2010.

    a jadno dijete... grozno, za ne povjerovat kakve djece ima! Nije ovako jedno dijete , toga je uvijek bilo i bit će! užas!

Komentiraj...
Vidi sve komentare