To je to što me zanima!

Djeca tražila sliku s Bandićem: To je zato jer sam dobar čovjek

Djeca su se stalno htjela slikati sa zagrebačkim gradonačelnikom dok su se sa gradonačelnicima Sarajeva fotografirala tek u službenom dijelu dodjele nagrada
Vidi originalni članak

- Djeca znaju kada je netko dobar čovjek, iskrena su i lako prepoznaju ako je netko loš - pojasnio nam je gradonačelnik Zagreba Milan Bandić činjenicu da su ga djeca u Sarajevu prepoznala i željela se fotografirati s njim. Bandić je u Sarajevu boravio na dodjeli nagrada u EUFOR-ovom školskom natječaju na kojem su učestvovala djeca iz osnovnih i srednjih škola cijele BiH. Sa gradonačelnicima Sarajeva Alijom Behmenom i Istočnog Sarajeva Vinkom Radovanovićem djeca su se fotografirala tek u službenom dijelu dodjele. 

Bandić je učenike tri srednje škole nagradio zajedničkim putovanjem u Zagreb i nagrade im dodijelio zajedno sa veleposlanikom Hrvatske u BiH Tončijem Staničićem i komandantom EUFOR-a generalom Bernhardom Bairom. Učenike u natjecanju nagradila je i Udruga "Hrvatska bez mina" u čije ime im je nagradno putovanje u Crikvenicu dodijelila Đurđa Adlešić. Djecu su putovanjima u svoje zemlje nagradila i veleposlanstva Turske, Švicarske i Slovenije, dok su pobjednici nagrada po kategorijama dobili i nagrade sponzora. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pri gori 12.05.2011.

    hebote,gdje god idem riješavati papirologiju po institucijama sami kamenjarci rade,uopče ne razumiju ni jezik kako treba ,nemožeš im ništa objasniti ne dopre im onda im je najlakše pisati odbijenice

  • klamerica 12.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • klamerica 12.05.2011.

    to samo osoba zaljubljena u sebe može izjaviti!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare