To je to što me zanima!

Dječaci bacili školsku kolegicu (13) kroz prozor i smijali se

Srbijanski mediji prenose kako su tri dječaka presrela djevojčicu Ankicu Radivojević (13) za vrijeme školskog odmora, zgrabili je i bacili kroz prozor visok dva metra...
Vidi originalni članak

Tri učenika osnovne škole Dositej Obradović u Irigi, Srbija, bacila su učenicu Ankicu Radivojević (13) kroz prozor visok dva metra, piše B92. Uganula je zglob jedne noge, a obje natukla. Učenici, dvojica od 13 godina i jedan srednjoškolac od 15 godina, presreli su je za vrijeme odmora. Jedan ju je držao oko grudiju, a drugi za noge. Smijali su se i bacili je kroz prozor na nogostup. 

- Otimala sam se, ali nisam mogla pobjeći. Još se noću budim  od straha - rekla je djevojčica za Alo!.

Majka djevojčice Jasna Radivojević ostala je bez riječi stigavši po kćer u bolnicu.

- Kakva je to škola u kojoj učenike bacaju kroz prozor - čudi se majka.

Ravnatelj Đorđe Dešić rekao je kako slučaj treba razmotriti 'hladne glave', ali da već dulje vrijeme imaju problema s tim dječacima.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • pikzibner 09.11.2010.

    2 od 13 i 1 od 15? Ma ja mislim da bi mi trebali malo sniziti tu dobnu granicu onoga kaj zovemo djecom. Ne pušim spiku klinci, zaigranost, bla,bla, dovoljno su zreli da takvo što naprave (i svjesni su posljedica po žrtvu,da nisu, bacali bi sami sebe kroz prozor), dovoljno su zreli da pokupe i kaznu. Nisam za to da ih se kazni batinom, ali jesam za to da ih se na par dana pošalje na školovanje u zatvor. Skupa s roditeljima takve vrste. Ako zaista ne shvaćaju razliku između prihvatljivog i neprihvatljivog ponašanja u tim godinama, e pa to je onda već slučaj za školovanje u psihijatrijskoj ustanovi.

  • Roell 09.11.2010.

    Apsolutno sam protiv tjelesnog kažnjavanja djece, to je primitivna metoda.

  • seki88 09.11.2010.

    stella35 je u pravu,u potpunosti se slažem sa njenim komentarom

Komentiraj...
Vidi sve komentare