To je to što me zanima!

Dječak (1) ne smije biti sa mamom u zatvoru u Požegi

Iako služi kaznu u zatvoru za žene u Požegi, gdje majke mogu biti s bebama, mali Riječanin ipak ne smije biti sa svojom majkom V.S. (28) iza rešetki
Vidi originalni članak

Molba za pomilovanje V. S. (28), majke koja u zatvoru u Požegi služi osmomjesečnu zatvorsku kaznu zbog posredovanja u preprodaji marihuane, bit će obrađena na prvoj sjednici komisije za pomilovanja predsjednika Stjepana Mesića. Sina (1) ostavila je na čuvanje prijateljici. Molila je i da joj dozvole da dječak bude s njom u zatvoru. Iako služi kaznu u zatvoru za žene u Požegi, gdje majke mogu biti s bebama, mali Riječanin ne smije biti s majkom iza rešetki.
- S majkama smiju biti jedino bebe, koje su i rođene u zatvoru - kaže Miroslav Mihoci, ravnatelj Uprave za zatvorski sustav.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • leica 01.07.2009.

    morah komentirati ovog BOGECA! pa dobro čovječe kog je ona otrovala?!?! kaj ona ima s tim kaj narkići kupuju drogu,da nisu kupili od nje onda bi od nekog drugog!!!!! ne branim ju uopće al nemoj ni ti blatit nekoga zato kaj netko drugi nema karakter ili je labilan pa se drogira!!!! i nisu tuđe majke plakale zbog nje već radi svoje djece koju nisu odgojile kak treba!!! a ona se barem trudi biti sa svojim djetetom i zaštiti ga kolko može !!!!!!!! Pozz.....

  • thrys 01.07.2009.

    Teicy... ljudi imaju srca samo kas se NJIMA nešto dogodi... pretužno

  • thrys 01.07.2009.

    Ljudi, užasni ste i okrutni, može vas biti SRAM! Kako se gledate u ogledalo ujutro?? Pa ako ni za majke nemate milosti, onda vas mogu samo žaliti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare