To je to što me zanima!

Dječak (11) čuvao sestru (4) i upucao provalnika (16) u glavu

SAD: Dječak je bio doma sam sa sestrom. Ne zna se zašto su ostali sami. Majka je pištolj vjerojatno kupila jer je na tom području porastao broj provala i krađa
Vidi originalni članak

Dječak (11) je ubio lopova (16) koji je provalio u njegovu kuću. Dječak i njegova sestra (4) ostavljeni su sami kod kuće u St. Louis Countyju u američkoj saveznoj državi Missouri. Policija je stigla oko 14 sati u četvrtak i pronašla tijelo maloljetnog provalnika s prostrijelnom ranom na glavi. 

Tog dana to mu je bila već treća provala. Drugi provalnik koji je bio s njim pobjegao je nakon što su odjeknuli pucnji. Kasnije ga je uhvatila policija, javlja KPLR11. 

Još se ne zna zašto su djeca bila sama u kući niti kako je dječak imao pristup oružju. Majka surađuje s policijom, a pretpostavlja se da je pištolj kupila jer je zadnje vrijeme porastao broj provala i krađa na tom području. 

U manje od mjesec dana tri incidenta o oružjem i djecom

Ovo je već treći incident s oružjem u kojem su zadnjih tjedana u  St. Louisu uključena djeca. Dijete (9) je 18. kolovoza pogođeno i ubijeno dok je pisalo zadaću na majčinom krevetu. Tjedan dana kasnije dijete staro 21 mjesec je pogođeno u tijelo. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Shenanigans 06.09.2015.

    good boy

  • andjeonebeski 05.09.2015.

    u čemu je ovdje problem da bi se za ovaj slučaj čulo preko bare? općepoznata je stvar da je u americi oružje rasprostranjeno pa me uopće ne čudi da ga se i dijete dočepalo...i upotrijebilo ga u solidne svrhe.

  • opera 05.09.2015.

    Radi jednog idiota kriminalca dječak će cijeli život živit s činjenicom da je ubio čovjeka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare