To je to što me zanima!

Dječak (11) na kraju utakmice glavom udario u betonski zid

Rijeka: Dječaj ima težak potres mozga, no nije u životnoj opasnosti. Udarca o zid, kojim je ograđen nogometni teren, se ne sjeća. Roditelji kažu da je teren opasan
Vidi originalni članak

U Rijeci je pred kraj nogometne utakmice mlađih pionira između Lučkog radnika i Rijeke dječak (11) glavom udario o betonski zid. Ima težak potres mozga, no nije u životnoj opasnosti. Završio je u dječjoj bolnici. Udarca o zid, kojim je ograđen nogometni teren, se ne sjeća. Ostala djeca su u šoku. Roditelji su ljuti i smatraju da je taj pješčani teren preopasan. Onaj susjedni, travnati, čuvaju za starije uzraste, javlja RTL .   

Idi na 24sata

Komentari 3

  • fiume_4 15.11.2010.

    sad se ti roditelji prave pametni, naravno da mi je žao djeteta, ali imam 40 godina i dok sam se bavio nogometom protiv NK Rijeke nikad ali baš nikad nismo igrali na travi. UVIJEK se igralo na pomoćnom koje je bilo sami tvrdi pijesak bez vode ili slično. Isto to važi i za NK Pomorac iz kostrene. Sad ste napali te brižne djelatnike jednog malo kluba, a nitko ne piše da taj klub DAJE BESPLATNO seniorskoj ekipi RIJEKE da trenira na travi Lučkog radnika. E baš ste karakter !!!!

  • maraTa 15.11.2010.

    no a vele na radiju da je u teškoj životnoj opasnosti. ah.

  • Nizozemac 15.11.2010.

    Kad su roditelji znali sto su ga pustili na opasan teren da igra nogomet nego su cekali posljedice

Komentiraj...
Vidi sve komentare