To je to što me zanima!

Dječak (2) je s iPhonea naučio nabrojiti predsjednike SAD-a

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dječak Rockford iz San Diega zna nabrojiti 44 američka predsjednika po redu, a naučio je i nazive svih saveznih država SAD-a, uključujući i njihove glavne gradove
Vidi originalni članak

Dječaka Rockforda Ramireza (2) prozvali su genijem nakon što je zapamtio mnogo informacija koje je vidio na očevom iPhoneu. Rockford iz San Diega zna nabrojiti 44 američka predsjednika po redu, a naučio je i nazive svih saveznih država SAD-a, uključujući i njihove glavne gradove. Dječak je imao tek godinu i pol dana kad je počeo koristiti iPhone, a do sada je naučio i nazive svih država na svijetu, prenosi Daily Mail. 

Njegovi roditelji Raquel (33) i Rocky (34) ispričali su kako je njihov sin pomoću aplikacija na iPhoneu već naučio čitati te je prikupio toliko informacija da je daleko ispred svojih vršnjaka po inteligenciji. 

- Rockford je jako rano počeo koristiti iPhone. Mislili smo kako igra igrice, ali je jednog dana počeo recitirati sve predsjednike SAD-a. Provjerili smo informacije te smo shvatili da ništa nije pogriješio - ispričali su njegovi roditelji. Dodaju kako su se iznenadili što je zapravo i zapamtio sve te informacije. Dječak je koristio aplikacije koje učenicima pomažu u učenju zemljopisa i povijesti. Rockfordovi roditelji su naglasili kako je njihov sin vrlo brzo naučio i koristiti se modernom tehnologijom. Sretni su što njihov sin u tako ranoj dobi voli učiti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • axlica 27.04.2011.

    jel bi u komentarima svi trebali pisati joj super ifon je odličan blabla? jer nije lol

  • PapaŠtrumpf 27.04.2011.

    Bravo dečec, naučio si napamet 44 poluidiota koji su ti svojim utjecajem sj... budućnost, zagadili zrak i vodu, uvalili ti roditelje u kredite, djedu možda otjerali u rat.... Ja se trenutno ne mogu sjetiti niti jednog predsjednika na planeti koji je napravio nešto dobro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare