To je to što me zanima!

Dječak (2) na ručnoj kosi razrezao vrat i iskrvario

Ručnu kosu za košnju trave ostavili su u dvorištu punom djece u Karlovcu Ludbreškom. Dječak (2) je umro pred očima osmogodišnjeg brata
Vidi originalni članak

Dvorište obitelji Horvat u Karlovcu Ludbreškom, malome mjestu kraj Ludbrega u Varaždinskoj županiji, i u ponedjeljak je bilo prepuno djece. No među njima nije bio najmanji i najmlađi iz Ulice Gorica, David Horvat (2). O njemu u ponedjeljak nisu brinuli ni roditelji ni braća, njegovo je mrtvo tijelo bilo u rukama varaždinskog patologa. David je preminuo u nedjelju poslijepodne. Stravičnoj smrti svjedočio je njegov 8-godišnji brat.
- Igrali smo se, trčali po dvorištu. David se popeo na stari frižider i skočio s njega. Pao je na kosu i to mu se zabilo u vrat - prepričao nam je brat, koji je odmah otrčao do majke, koja je bila u kuhinji. David je pao na držač, a nož kose zabio mu se u lijevu stranu vrata. Dok je brat majci Azmini objašnjavao da se David ozlijedio, ranjeni dječačić došao je do stepenica. Dok mu se krv slijevala niz tijelo, srušio se i pao pred majku koja je izlazila iz kuće. Uzela ga je u naručje i otrčala do susjeda, koji ih je posjeo u kombi. No nisu stigli ni do stanice Hitne pomoći. David je iskrvario majci na rukama. Liječnici ga nisu mogli vratiti u život. Policija još ne zna hoće li zbog tragedije teretiti roditelje Marijana i Azminu. Mogli bi ih prijaviti za nemar, jer su kosu ostavili na dvorištu koje je uvijek puno djece.



NAJVEĆA MAZA U OBITELJI
David Horvat (2) bio je jedno od petero djece Marijana (28) i Azmine. Njegova najstarija sestra (11) u ponedjeljak je bila najtužnija. Kaže da se najviše voljela igrati s Davidom i da joj sada jako nedostaje. David se jako volio maziti, od svih je bio najveća maza u obitelji. Uglavnom je trčkarao za bratom (8), koji je vidio nedjeljnu tragediju.

Idi na 24sata

Komentari 41

  • loly0 10.03.2008.

    PULEZANKA ti si tako neodgojena neznam kako su tebe roditelji odgojili jer ovo sto se dogodilo ovom bebacu to se nedaj boze moglo dogodit i tebi ,eni bilo kome! i romi su ljudi od krvi i mesa i iaju pravo na zivot barem one koje ja zna su boloji od puno njih hrvata zato se malo spusti na zemlju.

  • Dadolino 10.03.2008.

    žalosno

  • loly0 06.03.2008.

    boze jako mi je zao malog bebaca i sama imam bebu i nebi htjela da mi se tako nesto dogodi ovo je strasno jadno dijete ovo nije normalno pa di su roditelji?? moja najiskrenija sucut roditeljima i ostaloj rodbini nemam rijeci i nemogu prestat plakat ovo je zalosno nedaj boze nikome .

Komentiraj...
Vidi sve komentare