To je to što me zanima!

Dječak (3) na -20°C izašao iz kuće, pronašli ga smrznutog

Nadzorna kamera je snimila kako Elijah Marsh (3) po noći izlazi iz kuće. Ujutro je obitelj našla krevetić prazan. Dječak se smrznuo samo 300 metara od kuće
Vidi originalni članak

Elijah Marsh (3) se smrznuo i umro nakon što je otišao iz obiteljske kuće u četvrtak oko 4 sata po noći. Nitko nije znao da je Elijah ustao iz svojeg krevetića. Dječak se smrznuo 300 metara od kuće. Po noći temperature u Torontu padaju i na -20 stupnjeva Celzija, piše Thestar.com .  

Članovi obitelji krenuli su ga probuditi u 7.30 sati, no nije ga bilo u sobi. Odmah su pozvali policiju. Vrata kuće su bila otvorena, a i nadzorne kamere su snimile dječaka kako izlazi po noći. Na sebi je imao pelenu, majicu i cipele. Policajci su brzo došli i odmah su počeli potragu. Smrznutog dječaka su našli oko 10 sati. Nije davao znakove života. 

Ipak, prevezli su ga u bolnicu, priključili na aparate, no ništa nije pomoglo. Proglasili su smrt oko 14 sati.

Stručnjaci navode da dječak od 15 kilograma nije ni mogao toliko dugo preživjeti na takvim uvjetima. 

Već nakon sat vremena dijete te težine postaje hipotermično, a nakon dva do tri sata vitalni znakovi se 'gase'.  Šest sati, koliko je dječak bio vani prije nego su ga pronašli, nijedno dijete te težine, tvrde stručnjaci ne bi moglo preživjeti.

Idi na 24sata

Komentari 74

  • ilmare 22.02.2015.

    ...dijete u cipelama ?? Nije mi jasno 3 godine ima ,i sumnjam da je cipele navukao sam ...jadničak ...

  • boo1506 21.02.2015.

    zbog ovakvih slučajeva mi zaključavamo vrata jer moja mala mjesečari i hoda noću,znali smo ju naći i u ormaru.Užas sad kad sam ovo pročitala...

  • El Tractor 21.02.2015.

    Šteta mladog života.

Komentiraj...
Vidi sve komentare