To je to što me zanima!

Dječak (3) u trbuhu nosi brata blizanca, ima samo oči i kosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Isbac ima neprirodno napuhan trbuh, a zbog pritiska mu je i pupak izbočen. Fetus njegovog brata blizanca je djelomično razvijen, a nema mozak, srce ni pluća
Vidi originalni članak

Isbac Pacunda (3) iz Perua u svojoj utrobi nosi fetus brata blizanca, a liječnici su izvijestili kako će ga u ponedjeljak operirati. Dječak trpi jake bolove, a doktori se nadaju kako će mu operacija olakšati život, javlja Huffington Post.

Isbac ima neprirodno napuhan trbuh, a zbog pritiska mu je i pupak izbočen. Fetus njegovog brata blizanca je djelomično razvijen, a nema mozak, srce ni pluća te je težak 700 grama. 

Doktor Carlos Astocondor iz bolnice Las Mercedes, u kojoj će dječaka operirati, istaknuo je kako nerazvijeni fetus ima kosu, oči i nekoliko kostiju. Objasnio je kako se radi o poremećajnu poznatom pod imenom "fetus u fetusu", a javlja se jednom u 500.000 slučajeva.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • lloyd 06.08.2016.

    zasto mi nezeli otvorit video

  • Frank the Tank 31.01.2012.

    šta je to uznemirujuće u ovom videu???? majko mila umjesto da napišete uznemirujući video na svakom petom članku u rubrici show gdje kad vidim neka plastična čudovišta stvarno se zaprepastim!

  • Say_No_to_Ero 31.01.2012.

    Ima samo oci u kosti? Pa onda nije covjek, dakle izvadite to iz njega i pustie dijete da zivi. Kome trebaju dva oka i nesto kostiju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare