To je to što me zanima!

Dječak (4) iz Francuske utopio se u bazenu hotela na Braču

Dječak se utopio u nedjelju poslijepodne u bazenu hotela Bonaca u Bolu na Braču. Slobodna Dalmacija doznaje kako su roditelji, Francuzi, brigu o četverogodišnjaku prepustili sestri (16). Tijelo dječaka prevezli su u KBC Split
Vidi originalni članak

Francuski dječak Amroune Yacine Bilan (4) utopio se u nedjelju oko 16.30 sati u bazenu hotela Bonaca u Bolu na Braču. Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje kako se dječak kupao bez nadzora roditelja. Na njega je trebala paziti 16-godišnja sestra. 

Tijelo dječaka oko ponoći je prevezeno na odjel Patologije KBC-a Split. Nakon obdukcije u ponedjeljak ujutro očekuje se službeno izvješće o tragičnom događaju. 

Idi na 24sata

Komentari 152

  • Darko05 26.08.2014.

    Uprava hotela je kriva jer djeca se ne smiju kupati u hotelskom bazenu bez nadzora. Ali štedi se na svemu pa tako i na zaposlenicima. Svaki hotel s bazenom mora imati nekog tko nadgleda kupače.

  • IvanCambi 26.08.2014.

    Tragedija za cijelu obitelj, najviše za djevojčicu koja nema 16 godina već ima samo 6 godina. Što može učiniti dijete od 6 godina ? Gdje su bili spasitelji ako ih hotel uopće ima?

  • jebenavjeverica 26.08.2014.

    razlika je sto su danasnji "zakoni o zastiti djece" malo pretjerali (prakticki nesmijes ni udarit djete da ga kaznis) i ucinili djecu bahatima i neodgojenima (ne pricam sada o ovom slucaju nego generalno). Zar je cudno onda sto prije 25-30 godina nije bilo toliko ovakvih stvari kao danas, barem ne u ovoj mjeri? Pa pogledajte danas djecu oko sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare