To je to što me zanima!

Dječak (4) mjesečario i izašao van: Bilo je -20°C, smrznuo se

Rusija: Dječak je mjesečario i ranije, ali tijekom ljetnih mjeseci. Majka Marija se probudila oko 6 sati i vidjela je da dječaka nema te je počela slijediti njegove malene tragove u snijegu...
Vidi originalni članak

Bogdan (4) se smrzao i umro nedaleko kuće u Sibiru. Dječak je mjesečario i samo u pidžami je izišao na temperaturu od minus 20 stupnjeva Celzija. Majka ga je išla tražiti i pronašla ga je sljedeći njegove male tragove u snijegu.

Dječak je i ranije mjesečario, ali u ljeti kada su temperature znatno više. Majka dječaka Marija se probudila u šest sati i počela tražiti dijete. Policija je pokrenula istragu, objavio je Metro. 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Glupijugovic 01.03.2018.

    Nek ga andjeli cuvaju! Srce mi place kad to citam😭😭😭

  • EcrsovosusI 01.03.2018.

    aljkavost do zla boga ,znala majka da mjesečari i nije poduzela mjere da ga zaštiti ,odnosno da ne može izaći iz kuće ,naročito u zimskim danima......tu je nešto klimavo u ovoj njenoj priči.....

  • Čarli1976 01.03.2018.

    Žalosno što se tako malo vodi brige oko ovakvog djeteta koje ima tu bolest mjesećarenja, pa tu su sva vrata i prozori kuće ili stana trebali biti dobro osigurani , oćito majka i otac nisu vodili brigu o tome, a ako će biti kazne slićne kao kod nas u Hrvatskoj onda će oni biti nekažnjeni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare