To je to što me zanima!

Dječak (7) bori se za život, kod Gline je pao pod kotače traktora

Žena (64) u nedjelju oko 17.30 sati u mjestu Dabrina je upravljala traktorom po makadamskom putu, prije stjecanja prava na upravljanje. Na traktoru je vozila i dječaka koji je tijekom vožnje pao pod zadnju gumu.
Vidi originalni članak

Dječak (7) zadobio je ozljede opasne po život u teškoj nesreći kod Gline, izvijestila je sisačka policija.

Kako navode, žena (64) u nedjelju oko 17.30 sati u mjestu Dabrina je upravljala traktorom po makadamskom putu, prije stjecanja prava na upravljanje. Na traktoru je vozila i dječaka koji je tijekom vožnje pao pod zadnju gumu.

Liječnička pomoć mu je pružena u sisačkoj Općoj bolnici gdje su mu okvalificirane teške tjelesne ozljede opasne za život, nakon čega je zbog daljnjeg liječenja prevezen u Kliniku za dječje bolesti Zagreb. 

Goran Roić, ravnatelj Klinike za dječje bolesti, rekao nam je kako je dječak zadobio zadobio višestruke obostrane ozljede prsnog koša i pluća i brojna nagnječenja, ali spontano diše pri svijesti, orijentiran je i stabilne cirkulacije te se provodi intenzivno liječenje i dodatna dijagnostička obrada, pod paskom intenzivista.

Na mjestu teške nesreće obavljen je očevid kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice u Općinskom državnom odvjetništvu u Sisku.

Po dovršetku izvida slijede odgovarajuća pismena nadležnom državnom odvjetništvu, navode iz policije.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • 15.09.2021.

    Ore zemlju, tanjura, vozi plugove, zubce, mengele prikolicu, kosi, freza, i tako 48 godina, sta reći nego drži se a mali da ozdravi 👍🙏

  • 15.09.2021.

    Ona vozi traktor već 48 godina

  • Nisamfrajer 14.09.2021.

    Vjerovatno roditelji rade po cijele dane kod nekog poštenog hrvatskog poduzetnika za 3200kn pa je jadno dijete sa bakom koja mora obaviti sve poslove oko stoke i zemlje pa ga je povela sa sobom u njivu i eto nesreće.Brz oporavak malenom a jadnoj ženi puno snage.

Komentiraj...
Vidi sve komentare